#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 günden fazla oldu herhalde ameliyat olalı.
Tıp konusunda ne hale geldi bilmiyorum da, derdim gelsin hemen oynasın değil zaten. Bu kadar kolay hareket sağlayabilir mi kısa sürede bir insan aklım oraya takılıyor hep.

Bilen aydınlatsın benden sağlıklı yürüyor herif yan yana gelsek bana ön çapraz bağın mı yok dersiniz :asd:

Oosterwolde'de konsere gitmiş o da böyle yürüyodu.Maç için gelecek sezonu beklerler bence..
Madem bu ameliyatı olanlar için bu konu normal hayatlarını yaşayabilmesine engel olmuyor, 2 aydır kafamızın etini niye yediler yok rehabilitasyon süreci falan diye.

Ben zannediyorum ki adamla değnekle gezecek dizleri şiş olacak falan.

Az önce video izledim ameliyattan 1 gün sonra adamın biri benden daha iyi diz büküyor.

Madem bu ameliyatı olanlar için bu konu normal hayatlarını yaşayabilmesine engel olmuyor, 2 aydır kafamızın etini niye yediler yok rehabilitasyon süreci falan diye.

Ben zannediyorum ki adamla değnekle gezecek dizleri şiş olacak falan.

Az önce video izledim ameliyattan 1 gün sonra adamın biri benden daha iyi diz büküyor.
Ben de bilmiyom kanks yav :D

Spoilere aldığım videoya bakın adam ameliyattan çıkıp dizini bükmüş. Doktor git yürü gez diyor demek ki sakatlıktan sakatlığa değişiyormuş bu mevzular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt