Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.002
- 33.496
- 3.073
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 günden fazla oldu herhalde ameliyat olalı.Bu herif 10 gün önce dizinden ameliyat olmadı mı yav.
Nasıl bu kadar kolay bir şekilde dizini büküp hızlıca arabaya binebiliyor.
Oosterwolde'de konsere gitmiş o da böyle yürüyodu.Maç için gelecek sezonu beklerler bence..Bu herif 10 gün önce dizinden ameliyat olmadı mı yav.
Nasıl bu kadar kolay bir şekilde dizini büküp hızlıca arabaya binebiliyor.
Tıp konusunda ne hale geldi bilmiyorum da, derdim gelsin hemen oynasın değil zaten. Bu kadar kolay hareket sağlayabilir mi kısa sürede bir insan aklım oraya takılıyor hep.10 günden fazla oldu herhalde ameliyat olalı.

Madem bu ameliyatı olanlar için bu konu normal hayatlarını yaşayabilmesine engel olmuyor, 2 aydır kafamızın etini niye yediler yok rehabilitasyon süreci falan diye.Oosterwolde'de konsere gitmiş o da böyle yürüyodu.Maç için gelecek sezonu beklerler bence..
Ben de bilmiyom kanks yavMadem bu ameliyatı olanlar için bu konu normal hayatlarını yaşayabilmesine engel olmuyor, 2 aydır kafamızın etini niye yediler yok rehabilitasyon süreci falan diye.
Ben zannediyorum ki adamla değnekle gezecek dizleri şiş olacak falan.
Az önce video izledim ameliyattan 1 gün sonra adamın biri benden daha iyi diz büküyor.
cok@Recep Buruk özledin mi
korkma titre o halde3 haftaya 11