#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi dönmen efsane olman için yeterli ama dönebilecek misin meçhul..

Yayıncının verdiği maç sonu görüntüde rastlayınca içim burkuldu. Büyük futbolculuğunun yanı sıra adamda ekstra şeytan tüyü var yahu. Dönüp tekrar büyük başarıların mimarlarından olmasını öyle çok istiyorum ki...

Gözler hep onu arıyor. Özledim. Keşke gelse yedek kulübesinde otursa bile farklı havayı verir diye düşünüyorum.

Şu nokta nokta nokta wandası yüzünden adam ne hallere düştü. Ha o nokta nokta wanda olmasa Icardi’yi süper ligde izler miydik o da meçhul.

Velayet wandaya verilirse şaşırmam. memleketler anaerkil. kadınlar>çocuklar>köpekler>diğer sokak hayvanları>erkekler şeklinde bir hiyerarşik düzen hakim.

daha önce şili'de karısını döven bir türk'ü hapse attılar. çıkar çıkmaz da ilk uçakla Türkiye'ye deport ettiler. 2-3 gün önce yine başka bir türk bir kıza şiddet uygulamış. hapse düştü. ufak çaplı türk şirketleri 400er dolar topluyordu kelle başı, çocuğun kefaret parası için.

kadın isterse aldatsın önemli değil, erkek aldatırsa sorun. arjantin yargısından hayırlı bir karar beklemek gülünç olur. o kadar feministler ki türkiyeyi afganistan ile aynı seviyede görüyorlar

Açıkçası özel hayatının iyice pazara dökülmesinden yorulduk.Kulüp kanalıyla rica edilip " eğer kuvvetlendirme çalışmasına başladı ise" kendisiyle alakalı videolar göndermesi hem kendisi hemde bizim açımızdan çok daha psikolojik olarak iyi gelecektir.Yoksa Brezilya dizisi izlemenin /izlettirmenin kimseye bir faydası dokunmayacaktır kanaatindeyim.

Ah birde sen olsan

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt