#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
salmıştı zaten . ne zaman döner bilinmez dönse de ne verir orası da ayrı mesele. osimhen mutlaka alınmalı

çocukların hepsini galatasaraylı yaptı
öyle bir durum ki fanatik fenerli babaların oğulları bile 🤚😀🖐️ bu şekil geziyor
bu açıdan bakarsak tek başına koca ülkenin sosyolojisini değiştirdi bir yerde, bambaşka bir büyüklük
bu yüzden kendisini en iyi transferler listemde ilk 3e koyarım
1734981657894.png

çocukların hepsini galatasaraylı yaptı
öyle bir durum ki fanatik fenerli babaların oğulları bile 🤚😀🖐️ bu şekil geziyor
bu açıdan bakarsak tek başına koca ülkenin sosyolojisini değiştirdi bir yerde, bambaşka bir büyüklük
bu yüzden kendisini en iyi transferler listemde ilk 3e koyarım
Ekli dosyayı görüntüle 272080

İcardi, Osimhen gibi full paket bir oyuncu olmasa da net şekilde şunu söyleyebilirim;

Galatasaray tarihinin en iyi golcüsüdür ve Metin Oktay, Hagi'den sonra en büyük ikonudur.

Lig bu sezon geç bitiyor. Mayıs ayında 3 iç saha maçımızdan birinde sahaya ayak basacağını düşünüyorum. Hele şampiyonluk gelirse, gövde gösterisi amaçlı değnek ile bile olsa çıkacak ve gerekeni yapacaktır. Kendisini çocuklarımıza ve torunlarımıza anlatacağız.

Fizyoterapist eşliğinde çalışıyormuş.
Çocuklarını kurtardığı anda istanbula iner tesislerde fizyoterapistlerle çalışmaya başlar.

Ilk defa boyle sakat adam gordum… Baglari yirtip sonraki gun evde sakatliksiz video atiyordu. Simdide seneye doner derken Mart’a yetisir belki diye konuşuluyor.

İcardi sakatlanmasaydı bile bu süreçte çok oynayamazdı.

Adam çocuklarını almaya çalışıyor bu aşk meşk olayından öte bir durum

Muhtemelen Galatasaray’ın avukatları falan girerdi davaya Arjantin’e otobüs kalkardı hayırdır siz bizim krala saygısızlık yapmışsınız diye

ben bu adamın sakatlık raporlarını görmek istiyorum

Çok özledim.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt