#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fm tayfaya kalsa transfer edilmeyip 2 şampiyonluk kaçacak ve bir neslin gs li olma durumu gerçekleşmeyecekti

Sene sonu gitmesi iki taraf için de en iyisi.

Umarım 10m euro civarında bir getirisi olur.

sene sonu satılmalı . akıl ve mantık bunu gerektirir. duygu ve romantizm ise aşkın olayım parçasını çalar
Ne kolay satıyorsunuz herşeyi. Bu bahsettiğin adam bir nesli galatasaraylı yapmış milyonlarca insanın sevgilisi bir gs efsanesi. Galatasaray bir his duygu takımıdır , ticarethane değil.

Üzgünüm beyler ama İcardi'yi istememek şımarıklık gibi geliyor bana.

Belki kendi içinizde iyi niyetle yazıyorsunuz işte İcardi'yi satsak 2-3 milyon euroya ucuza potansiyelli müthiş bi santrafor bulsak falan

Açıkçası NAH bulursunuz canım kardeşim. Dünyada zaten santrafor kıtlığı varken sana İcardi gibi bi forvetin gençliğini bulduğunda anca çorabını koklatırlar ya da rakip takımla gelir sana 3 tane saplar anca o esnada stadyumunda görürsün.

İcardi gibi bi adamın bonservisiyle bizde olmasının ne kadar önemli olduğunu anlatmak mümkün değil.

Ha şunu da söyleyeyim, bugün sahada İcardi ve Osimhen aynı anda olsa rakibin hala en çok tırsacağı adam İcardi oluyor. Nedenini ise şöyle anlatayım;

Osimhen full paket bir adam. Herif canavar anasını satayım. Ejderha gibi bir şey. Ancak ne yapacağı belli. Yani fiziksel olarak bu adamla mücadele edeceksin, kapatacaksın. Hani mücadele edebilirsen sindirirsin, edemezsen de atar golünü. Osimhen dümdüz koşusunu atar, topu önüne alır, vurur. Ya da hava topuna yükselir. Budur.

İcardi'ye gelecek olursak, bu herifin öyle bir ceza sahası tilkiliği var ki, 85 dakika boyunca sindirdim lan İcardi'yi, bu muymuş lan İcardi derken 86. dakikada bi ileri bi geri adımlamayla bi boşa çıkar, topa vurduğu gibi gol olur. Ne olduğunu bile anlayamazsın. Çünkü İcardi'deki santraforluk hissi başka bir seviyede. Tıp kı Raul veya Filippo İnzaghi gibi. Bu adamın her an bi şekilde ceza sahasında topla buluşabilme ihtimalinin olması rakibi mental olarak çok yıpratıyor.

Son düzenleme:
Geri dönüşü beklenmeli ve duruma göre sözleşme yenilenmeli.

bokunu çıkarmayalım

Sabah okul bahçesinde çocuklar top oynuyor üçünde İcardi forması vardı geri kalanın çoğu da bizdendi zaten. Acayip bir herif kim gelirse gelsin 1 numara budur.

kör omar'ı bile tuttuk üstüne davalık olduk. vefa gösterilecekse icardi gibi oyuncuya gösterilir. her ne kadar memleketinde sevmiyor deseler de futbol piyasası farklıdır. drogba gibi oyuncular osimhen'in gelmesine vesile oluyor bir yerde. icardi'de başka oyunculara vesile olabilir. vitrin oyuncuya muamele farklı olmalı biraz.

Mesajimi alintilayip elestirmisler kardesim icardi bir var bir yok adam. Tonla da para aliyor isme gore degil performansa gore para ve forma vermeliyiz.
Falcao geldigi zaman da bazilari ismine bakti wauwww dedi ben ise elestirdim zaman beni hakli cikardi.
Icardi kötü degil ama saldi postu.
Bunu kabul etmek lazim.
Tadinda birakmak deyin ne derseniz deyin. Zarar etmeden satip diri bir forvet almak zorundayiz.
Bir nesli Gsli yapti tamam ama bu haliyle de yapmadi.
Sneijder gibi hosaf mi olsun iyice

eğer takviye yapılacaksa icardi'nin sözleşmesi askıya alınmalı. Futbolda duygusallığa yer yok, oynamayacağı kesin birinin 1 kontenjanı doldurmasına gerek yok

icardi en sağlam şekilde yeni sezonda dönmeli

Kral Mauro İcardi..
Galatasaray'da şok: Erden Timur'dan sonra Mauro Icardi de ayrılıyor - Son  Dakika Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt