Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icardi bununla barışırsa trye dönmesniWanda Nara yeni transferini yapıyor L-Gante ile ayrılmış bonservisini eline almış.
Kadına 2 aydır bizim taraftar ağzına geleni söylüyor valla bize kinliyse Icardi'yi önümüzdeki sezonda izleyemeyiz alıp götürür zehirli kadın her şeyden korkulur.icardi bununla barışırsa trye dönmesni
Icardi önceki performansi verebilcekmi sen orayi düsün.Kadına 2 aydır bizim taraftar ağzına geleni söylüyor valla bize kinliyse Icardi'yi önümüzdeki sezonda izleyemeyiz alıp götürür zehirli kadın her şeyden korkulur.
Icardi'yi sakatlık çok etkilemez diye düşünüyorum box golcüsüydü atletik özellikleri hiçbir zaman yoktu yine o golcü kimliği olur ceza sahasına top taşımak önemli eğer takım taşırsa geçen sene bıraktığı gol krallığını geri alır.Icardi önceki performansi verebilcekmi sen oraya düsün.
Ins. öyle olur.Icardi'yi sakatlık çok etkilemez diye düşünüyorum box golcüsüydü atletik özellikleri hiçbir zaman yoktu yine o golcü kimliği olur ceza sahasına top taşımak önemli eğer takım taşırsa geçen sene bıraktığı gol krallığını geri alır.
Atletik adam olsa net olarak kariyeri biterdi. Luyindama Aston Villa'ya transfer yapacakken kariyerini yok etmişti.Ins. öyle olur.
Aslinda atletik adamda daha iyi gecmesi lazim sürec. Bakma sen luyindamanin zaten gercek yasi degildir o ki hic eski haline dönemedi. Birde iyilesme süreci herkeste farkli geciyor. 90 yillarda olsak kariyeri bitmisti zaten.Atletik adam olsa net olarak kariyeri biterdi. Luyindama Aston Villa'ya transfer yapacakken kariyerini yok etmişti.
Böyle giderse futbol icardi yi bırakır ne 5 yılı kral. 2022 deki haline bak son zamanlardaki haline bak kıyas bile edemezsin. Bakalım sakatlıktan nasıl dönecek orda alırız sinyali eğer daha da geri giderse icardi asla eskisi gibi olamaz artık.Ex-Yengeye çok da laf etmeyelim akıllı olalım Icardi ağabeyin bir zayıflığı var
Icardi ağabey bize lazım ağabey ile #BeşYılDaha diyoruz netçede
Icardi ağabeyi seviyozBöyle giderse futbol icardi yi bırakır ne 5 yılı kral. 2022 deki haline bak son zamanlardaki haline bak kıyas bile edemezsin.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elbette seviyoruz kral ben aksini söylemedim. Ama futbolun da gerçekleri var bunu göz ardı edemeyiz yoksa elbette icardi kırmızı çizgimizdir.Icardi ağabeyi seviyoz
Bu zorlu süreçte yanındayız
En iyi şekilde döneceğine inanıyoz
Bu hikaye daha uzun yıllar sürecektir