#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı insanlar var virüs gibi, mikrop gibi ne kadar uğraşsanda hayatından çıkaramıyorsun. Bu karı da aynı o cinsten..

Dün göztepeli sole değnekler ve ayağında aparatlarla zor yürürken bizim icardi 10 gün sonra nasıl sokakta el cepte dolaşıyordu hala anlamadım o mevzuyu.

Aha şimdi sıçtık.

Wanda Nara, L-Gante’den ayrıldığını açıkladı. “Bugün kendimizle ilgilenmek, işimize ve ailemize odaklanmak için yollarımız ayrıldı. Karmaşık ve acı verici hukuki durumum bu kararı almamı sağladı, bugün çocuklarımın bana ihtiyacı var ve zamanımı tamamen onlara ayırıyorum."

Icardi önceki performansi verebilcekmi sen oraya düsün.
Icardi'yi sakatlık çok etkilemez diye düşünüyorum box golcüsüydü atletik özellikleri hiçbir zaman yoktu yine o golcü kimliği olur ceza sahasına top taşımak önemli eğer takım taşırsa geçen sene bıraktığı gol krallığını geri alır.

Taktik değişti bu kadın çok fena. Mourinho'dan daha tehlikeli oyun kuruyor.

Atletik adam olsa net olarak kariyeri biterdi. Luyindama Aston Villa'ya transfer yapacakken kariyerini yok etmişti.
Aslinda atletik adamda daha iyi gecmesi lazim sürec. Bakma sen luyindamanin zaten gercek yasi degildir o ki hic eski haline dönemedi. Birde iyilesme süreci herkeste farkli geciyor. 90 yillarda olsak kariyeri bitmisti zaten.

Ex-Yengeye çok da laf etmeyelim akıllı olalım Icardi ağabeyin bir zayıflığı var

Icardi ağabey bize lazım ağabey ile #BeşYılDaha diyoruz netçede

Ex-Yengeye çok da laf etmeyelim akıllı olalım Icardi ağabeyin bir zayıflığı var

Icardi ağabey bize lazım ağabey ile #BeşYılDaha diyoruz netçede
Böyle giderse futbol icardi yi bırakır ne 5 yılı kral. 2022 deki haline bak son zamanlardaki haline bak kıyas bile edemezsin. Bakalım sakatlıktan nasıl dönecek orda alırız sinyali eğer daha da geri giderse icardi asla eskisi gibi olamaz artık.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle giderse futbol icardi yi bırakır ne 5 yılı kral. 2022 deki haline bak son zamanlardaki haline bak kıyas bile edemezsin.

Icardi ağabeyi seviyoz

Bu zorlu süreçte yanındayız

En iyi şekilde döneceğine inanıyoz

Bu hikaye daha uzun yıllar sürecektir

Icardi ağabeyi seviyoz

Bu zorlu süreçte yanındayız

En iyi şekilde döneceğine inanıyoz

Bu hikaye daha uzun yıllar sürecektir
Elbette seviyoruz kral ben aksini söylemedim. Ama futbolun da gerçekleri var bunu göz ardı edemeyiz yoksa elbette icardi kırmızı çizgimizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt