#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aramızda ciddili bir aşk vardı, şimdilerde bir anı gibi sadece

o iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler...

F8ddWEbX0AAaV0-.jpg:large

demirin tuncuna kaldık...​

Bir puan kaybından sonra burda aslanım kaplanım diyenlerin hepsi küfür kıyamet gidicek senelik 10 milyon kemiksiz verdiğimiz ikon topçumuz manitasıyla takılsın etsin iyi güzel hoşta gel kardeşim bi kulüp doktoruna görün ama yok kendisine peygamber muamelesi yapanlar oldukça kimse çağırmaya cesaret edemez böyle devam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne oldu yav obez diye damgalanan savunanları linçlenen icardi kıymete mi bindi 😂

geçen seneden beri icardi’ye yapılan muamele şimdi de osimhene yapılıyor

Üst üste alınan şampiyonluklardan sonra Allah bizi boşuna ters çevirmiyor.

Yalniz Subat ayina giriyoruz, bu arkadas nasil hala Arjantin'de ben artik anlamakta zorluk cekiyorum. Surec asiri sacma, bence sigorta sirketi maasini oduyordur cunku dunyada boyle rahatlik yok.

Her gun tedavi ve dinlenme disinda birsey yapmamasi gereken adam ata falan biniyor. Iyice sacmaladik bu konuda..

Yalniz Subat ayina giriyoruz, bu arkadas nasil hala Arjantin'de ben artik anlamakta zorluk cekiyorum. Surec asiri sacma, bence sigorta sirketi maasini oduyordur cunku dunyada boyle rahatlik yok.

Her gun tedavi ve dinlenme disinda birsey yapmamasi gereken adam ata falan biniyor. Iyice sacmaladik bu konuda..
Eski resim o yav 😒

Rehabilite oluyor mağurommm.

Bu adam çalışıyor mu? Fizik tedavi mi görüyor hala acaba. Atletik performansı ne durumda merak ediyorum. Hiç futbola dönecekmiş gibi değil.

sakat adam ata biniyor öylemi? burda bazilari karsi geldi, burda bu sakatliga inanmiyorum dedigimde. tutki sakat bu nasil sorumsuzlukturki bu adam orda "sakatsa" yere cakilsa olanlari kestiremiyor? bana bu paylasimlar cok ama cok itici gelmeye basladi.

sakat adam ata biniyor öylemi? burda bazilari karsi geldi, burda bu sakatliga inanmiyorum dedigimde. tutki sakat bu nasil sorumsuzlukturki bu adam orda "sakatsa" yere cakilsa olanlari kestiremiyor? bana bu paylasimlar cok ama cok itici gelmeye basladi.
Tam bir rezalet, havuzda, uçakta, at üstünde.. Giderek arttırıyor..
Sakat olmadığını düşünmüyorum ancak yaşadığı normal hayat tarzının sakatlık riskini arttırdığı ve iyileşmesine yardımcı olmadığı kesin.

Olm siz salak mısınız? Eski ile yeni resim arasındaki farkı bile dövmelerinden anlayamıyor musunuz? Ne ata binmesi? Öyle bir paylaşımı yok .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt