#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlla biri kötü biri iyi olmak zorunda bizim kafamızda

Osimhen muazzam bir forvet, yani çok şanslıyız ki bu adam var şuan bizde

Keşke İcardi sakatlanmasaydı, ikisi beraber çok etkili oluyordum
Bence olmazlardı, kaldıramıyordu takım

İkisinin de faydaları var evet tam olarak da tepkim Osimhen’e bok atıp Icardi olsa kazanırdık imalarına

Bence olmazlardı, kaldıramıyordu takım

İkisinin de faydaları var evet tam olarak da tepkim Osimhen’e bok atıp Icardi olsa kazanırdık imalarına

Şöyle ki Osi en çok sahada kendisini anlayan oyuncu eksikliği çekiyor.

Bir de çift forvette her zaman daha rahat ediyor forvetler çünkü baskıyı azaltıyor.

Okan hoca çift forvetten devam etmediği gün Osimhen’i de düşürdü. Çünkü bu takımın gerisinde nefis yaratıcı oyuncular yok veya organizasyon yok.

Tüm hücumu orta açmak üzerine kuran bir takım sahada tek santraforla da oynamaz gerçekten.

Mourinho dangozu bile yolu buldu 3-5-2’ye döndü

Şöyle ki Osi en çok sahada kendisini anlayan oyuncu eksikliği çekiyor.

Bir de çift forvette her zaman daha rahat ediyor forvetler çünkü baskıyı azaltıyor.

Okan hoca çift forvetten devam etmediği gün Osimhen’i de düşürdü. Çünkü bu takımın gerisinde nefis yaratıcı oyuncular yok veya organizasyon yok.

Tüm hücumu orta açmak üzerine kuran bir takım sahada tek santraforla da oynamaz gerçekten.

Mourinho dangozu bile yolu buldu 3-5-2’ye döndü
Mertens de varken o ileri üçlü riskli

Osimhen'i hoca bu kadar düşünse zaten ilk hedefi Blas, Garro gibi bir ofansif orta saha olurdu

Bizim tek olayımız önde pres ve hızlı hücum, Osimhen de buna Icardi'den daha uygun, ha ikisi olabilir ama iyi bekler olursa, Yunus ve Barış'ı kanat yapıp tüm kanat yükünü onlara bırakıyorsun o durumda

Mertens de varken o ileri üçlü riskli

Osimhen'i hoca bu kadar düşünse zaten ilk hedefi Blas, Garro gibi bir ofansif orta saha olurdu

Bizim tek olayımız önde pres ve hızlı hücum, Osimhen de buna Icardi'den daha uygun, ha ikisi olabilir ama iyi bekler olursa, Yunus ve Barış'ı kanat yapıp tüm kanat yükünü onlara bırakıyorsun o durumda

Vizyoner yönetim eksikliği dibine kadar

Osimhen gibi bir fırsat ayağına gelmiş, hadi sezon başı yapamadın, devre arasında direkt bu adam için yapardın 3-4 transfer

Zira sene sonu gittikten sonra da bir daha böyle bir santrafor nah seyrederiz

Kör ölür badem gözlü olur hesabı Superman muamelesi yapılması saçma. Dönünce de bir şey yapamaz artık, herif ilk sezon oynadı ve geldiğinden beri düzenli şekilde geriye gitti. İlk haliyle 5 kat falan fark vardı sakatlık öncesi de.

Sir Okan Buruk'a sormak lazım her gelen topçu niye kötüleşiyor.

Şaşırtan şey Boey nasıl kendini geliştirdi Okan'a rağmen.

Bizim canımız burnumuzda sen gezmeye devam insan bi moral olsun diye İstanbul'a gelirdi.

Benim anlamadim neden geri cagrilmiyor? Sagda solda tatil yapiyor. Parasini vermiyormuyuz? Buna nasil musade veriliyor, gelsin istanbulda doktorlarin denetim altinda ne getekiliyorsa yapilsin, Doktorluk olayi yoksa bile geri cagirmak sart.

Ailesel durumlardan ayrılmak istiyor dönse bile geri 3-4 maç oynayıp yine vınlayacaktır. Zaten eski fizikseli olmayacağı için çok ağlanacak durum olmayacaktır.

azo başkanın cümleyle bu videonun icardili editini düşünün durum bu

Ula insan yalandan da olsa göz boyamak için falan arada bir antrenman fotosu falan atar.

Erkenden sakatlıktan döner falan diye hayal kuranlar vardı. Zerre ihtimali yok bunun bence.

Mesela çok iyi hatırlıyorum ya bir dünya kupası ya da Avrupa şampiyonası öncesinde Khedira çapraz bağları koparmıştı. Çabucak geri dönebilmek ve turnuvada oynayabilmek için günde 7-8 saat çalıştığını söylemişti bir röportajda.

Bizimki erken dönsün her gün 7-8 saat çalışsın demiyorum ama çalışıyor mu hiç kimsenin haberi yok. Herif dünya turu yapıyor sakatlık sürecinde. Hiç bir şey umrunda değil takımla ilgili.

Guzellikle yollarımızı ayıralım,duygusal manyak ve futbol artık umrunda değil.bu yeni sevgilisi de bunu kesin bırakır yakında..

ya karıyı wandayı kıskandırmak için kullandığı bariz zaten , bu adam öyle oturup yas tutacak bir kişi değil

Karıyı taşıma birader dizin arızalı değil mi

1738364716599.webp

Ula insan yalandan da olsa göz boyamak için falan arada bir antrenman fotosu falan atar.

Erkenden sakatlıktan döner falan diye hayal kuranlar vardı. Zerre ihtimali yok bunun bence.

Mesela çok iyi hatırlıyorum ya bir dünya kupası ya da Avrupa şampiyonası öncesinde Khedira çapraz bağları koparmıştı. Çabucak geri dönebilmek ve turnuvada oynayabilmek için günde 7-8 saat çalıştığını söylemişti bir röportajda.

Bizimki erken dönsün her gün 7-8 saat çalışsın demiyorum ama çalışıyor mu hiç kimsenin haberi yok. Herif dünya turu yapıyor sakatlık sürecinde. Hiç bir şey umrunda değil takımla ilgili.
Çaprazda gitti zaten daha iyi maaş alacak klüp bulamazsa bizde 5-10 maç yapar sonra bahaneyle kaçar bir yerlere çıkabiliyorsak çıkalım her ne kadar sevsekte.

Oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum, tartışılıyordu burda. İmkan varsa sözleşmesi dondurulmalı, sınırdan yemeye gerek yok. Tr gelsin gelmesin umrumda değil tedavi olduğu sürece fakat balayı tatili gibi sürekli paylaşımları geriyor bir noktadan sonra. Yener İnce de dedi bu sezon yok diye.

sakatlık olarak bir şey farketmez kesinlikle bu arada.normal hayattaki her aktiviteyi yaparsın - fiziksel kondisyon gerektiren işlerde zayıf kalırsın ama spor açısından. Ama geziyor yani herif , her gün net fizik tedavi falan olması lazım.

yaptığı profesyonel değil hiç - avrupadasın, hollandaya 3 4 saatliğine atle git maça bak , soyunma odasına gir , takıma moral ver. eline yapışmaz yani.

kaptanlık yapmış adam, takımın net lideri yapmıyorsa bu diğer herkese yansıyor besbelliki.

tahminim yaza doğru diyecek ki "bana izin verin çocuklarımla , yeni partnerimle huzurluyum. burda kalmak istiyroum" gibi muhabbetler olacağını net bekliyorum. Kendi açısından haksız diyemem ama öyle bir duruma kadarda takımın parçası olduğunu unutmamalı.

güney amerika tayfa koptu kopuyor sayesinde (sara hariç tabii) - icardi muslera torreira kardeşliği gidici benim bakışımda.

Morata transferi zaten bunu destekleyen bir hamle - o nedenle yanlış bulmuyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt