#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatlığı ne durumda acaba? Sezon başı kampına tam iyileşmiş halde gelmesi lazım.

Milano'da çılgınlar gibi eğlenmekte

Kemerburgaz'da spor salonu açılışını yapıp 2 foto çektirip gitti

Ama bu özlemediğim anlamına gelmez

Milano'da çılgınlar gibi eğlenmekte

Kemerburgaz'da spor salonu açılışını yapıp 2 foto çektirip gitti

Ama bu özlemediğim anlamına gelmez
Eğleniyordur muhtemelen ama Milano'ya gitme sebebi sanırım orada da Wanda ile bir davası var 2 yerde ayrı davaları sürüyor sanırım birisi İtalya birisi Arjantin'de.

Bu kevaşe çocukları vermezse icardi için sıkıntı olabilir ama nasıl boşanma davasiysa 2 tarafta istiyor ama hala bosanmadilar

cocukları al gel Türkiyeye kimse geri alamaz o cocukları bu ülkeden

wandayı kandır tatile gidiyoz diye

bidaha gösterme

Iyi konuşanı duymadım zaten henüz

En iyi arkadaşımla evliyim, çocuk da yapmadık.
Evlenmeden önce üniversitede, ben askerdeyken o uzmanlık çalışırken vs 4 sene boyunca zaten birbirimizin en iyi arkadaşı olduğumuzun farkına varmıştık..

2 memur hekimiz, 27 farklı ülke gezdik, bazısına ikişer üçer kez gittik. (Aileler de zengin değil, onlar da memur.)

Hayvanlar gibi eğleniyoruz.
Tavsiye ederim.

O başta aşk zannettiğiniz şey hormon patlaması. Aşk bambaşka bir olgu, yaşlandıkça ya da hastalıkta filan anlaşılabilecek bir şey..

Evlenmeden önce üniversitede, ben askerdeyken o uzmanlık çalışırken vs 4 sene boyunca zaten birbirimizin en iyi arkadaşı olduğumuzun farkına varmıştık..

2 memur hekimiz, 27 farklı ülke gezdik, bazısına ikişer üçer kez gittik. (Aileler de zengin değil, onlar da memur.)

Tavsiye ederim.

O başta aşk zannettiğiniz şey hormon patlaması. Aşk bambaşka bir olgu, yaşlandıkça ya da hastalıkta filan anlaşılabilecek bir şey..

27 iyiymiş

Tavsiye ederim.

Kardeşim öncelikle mutluluğunuz daim olsun. Ömrünüzün sonuna kadar bu şekilde devam edersiniz umarım.

Yalnız orada belirttiğiniz bir hususa yorum yapmadan duramadım :) Aileler de zengin değil onlar da memur derken, doktor maaşını ortalama olarak memurlarla eşdeğer olarak mı tanımlıyorsunuz. Tek doktor maaşı bile bu ülke için ortalama üstü iken, iki doktor maaşı giren bir evde maddi olarak kaygı düzeyi daha da düşüktür haliyle.

Hal böyle olunca, maddi kaygının az olduğu bir ortamda eğer çiftler iyi de anlaşıyorsa mutluluk kaçınılmaz. Ama ülkede geleceği düşünmeden evlenip, sonra gerçeklerle yüzleşince mutsuzluğa ve boşanmaya giden bir çok çift var. Ki zaten bu sayı her sene bir öncekinin rekorunu kırarak artmaya devam ediyor.

Özetle, tabi ki herkes hayat arkadaşı olarak gördüğü kişiyle evlenmeli buna itirazım yok ama diğer unsurlar da sonrasındaki süreçte belirleyici oluyor emin olun. Mesela o 27 ülke gezme, deliler gibi eğlenme vs olayları, asgari ücretli olan 2 birbirini seven çift için ne kadar mümkün olurdu siz karar verin. Tekrar mutluluklar dilerim

Nisanda artik turkiyede ol, tedavini calismalarini turkiyede surdur kral. Bas tacimizsin ama artik yeter

Sosyal medyada dolasan, surekli kendini gosteren karilari alir bir de cocuk yaparsaniz sonunuz boyle olur..

Bir abi ve dost tavsiyesi..

3-4 cimbomlu yorumumuzu gorup de kulagina kupe etse yeter. En azindan onlari kurtarmis oluruz..

Saygilarimla
Abi senin tavsiyene uydup köyden evlenmistim. Cok mutluyum acayip esim ustume dusuyor. Sagoll hakkini ödeyemem

Gecen fotomuzu cekip duruma atacaktim. Cekme utaniyorum dedi, büyük lüks şu cümle. Akranlarinin 10 binlerce cekilmis fotosu var cunku.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt