Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.101
- 10.495
- 1.303
Sakatlığı ne durumda acaba? Sezon başı kampına tam iyileşmiş halde gelmesi lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğleniyordur muhtemelen ama Milano'ya gitme sebebi sanırım orada da Wanda ile bir davası var 2 yerde ayrı davaları sürüyor sanırım birisi İtalya birisi Arjantin'de.Milano'da çılgınlar gibi eğlenmekte
Kemerburgaz'da spor salonu açılışını yapıp 2 foto çektirip gitti
Ama bu özlemediğim anlamına gelmez
Kaşara bak
cocukları al gel Türkiyeye kimse geri alamaz o cocukları bu ülkeden
wandayı kandır tatile gidiyoz diye
bidaha gösterme
Iyi konuşanı duymadım zaten henüzevlilik dunyanin en sacma isi hayattaki en buyuk pismanligimdir
Iyi konuşanı duymadım zaten henüz
En iyi arkadaşımla evliyim, çocuk da yapmadık.
Evlenmeden önce üniversitede, ben askerdeyken o uzmanlık çalışırken vs 4 sene boyunca zaten birbirimizin en iyi arkadaşı olduğumuzun farkına varmıştık..
2 memur hekimiz, 27 farklı ülke gezdik, bazısına ikişer üçer kez gittik. (Aileler de zengin değil, onlar da memur.)
Hayvanlar gibi eğleniyoruz.
Tavsiye ederim.
O başta aşk zannettiğiniz şey hormon patlaması. Aşk bambaşka bir olgu, yaşlandıkça ya da hastalıkta filan anlaşılabilecek bir şey..
Kardeşim öncelikle mutluluğunuz daim olsun. Ömrünüzün sonuna kadar bu şekilde devam edersiniz umarım.En iyi arkadaşımla evliyim, çocuk da yapmadık.
Evlenmeden önce üniversitede, ben askerdeyken o uzmanlık çalışırken vs 4 sene boyunca zaten birbirimizin en iyi arkadaşı olduğumuzun farkına varmıştık..
2 memur hekimiz, 27 farklı ülke gezdik, bazısına ikişer üçer kez gittik. (Aileler de zengin değil, onlar da memur.)
Hayvanlar gibi eğleniyoruz.
Tavsiye ederim.
O başta aşk zannettiğiniz şey hormon patlaması. Aşk bambaşka bir olgu, yaşlandıkça ya da hastalıkta filan anlaşılabilecek bir şey..
Abi senin tavsiyene uydup köyden evlenmistim. Cok mutluyum acayip esim ustume dusuyor. Sagoll hakkini ödeyememSosyal medyada dolasan, surekli kendini gosteren karilari alir bir de cocuk yaparsaniz sonunuz boyle olur..
Bir abi ve dost tavsiyesi..
3-4 cimbomlu yorumumuzu gorup de kulagina kupe etse yeter. En azindan onlari kurtarmis oluruz..
Saygilarimla