#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera ya nankörlük yapanlar var İcardi ye yapmaları şaşırtmıyor. Bu takım 3 sene üstüste şampiyon olduysa bunda en büyük pay İcardi nin dir. Adam bütün havayı değiştirdi.

Oyşşş
20250522_195340.webp

Falcao 1 kere riverda gençken bir de monaco zamanı yaşadı ama iyi döndü yine yaşı olmasına rağmen bize gelene kadar iyiydi bizde bozdu , diego costa da bu sakatlıktan sonra kariyer yaptı umarım benzer hikayelerden biri bizi ve icardiyi de bulur

Ulan hadi yanılt bizi de çakı gibi dön şu sahalara, Osimhenin kalmasından daha çok istiyorum formda bir İcardi görmek.

İcardinin artik ikinci santrafor olmayi kabullenmesi lazim
32 yasinda capraz koparan bir oyuncu
Yapilan arastirmalar profosyonel sporcularda capraz bag sonrasi duzenli yasam iyi bakim yoksa
Yenileme oranini %30 %40 gosteriyor

Bu nedenle icardi kuvvetle muhtemel kendine cok yuklenirse bir capraz daha koparacaktir ama sadece Turkiye liginde devam ederse
Uzun sure top oynayabilir
Umarim donus ve hareket kabiliyeti cok kisitlanmaz

Yav beni konuşturmayın

Parayı tercih etmeyip bizi tercih etti hikayelerine gerek yok

Icardi Arabistan’da 2 ay yaşayamaz, o yüzden gitmedi. Osi yaşayabilir ve aldığı teklif de çok yüksek.

Hayat görüşü farklı iki insanın aldığı iki farklı karar olarak görüp saygı duymak lazım.

Yav beni konuşturmayın

Parayı tercih etmeyip bizi tercih etti hikayelerine gerek yok

Icardi Arabistan’da 2 ay yaşayamaz, o yüzden gitmedi. Osi yaşayabilir ve aldığı teklif de çok yüksek.

Hayat görüşü farklı iki insanın aldığı iki farklı karar olarak görüp saygı duymak lazım.
burda kafasına göre cekip gidiyor araplar direk şutlardı bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt