Mert Kayar
Parçalı Üye
çok büyük bi icardi hayranı olarak söylüyorum ama devre arasına kadar tam anlamıyla hazır olamazsa ara transferde araplara 20 -25e satarsak harika faydalanmış olacağız kendisinden.
Son düzenleme:
Adam çapraz sakatlığından döndü insafsızAynen taraftara kulübe saygısı olmayıp koca götüyle sahaya çıkan utanmaz aşk adamı.
Adam çapraz sakatlığından döndü insafsız
1 kere gittim işe alkollü güzeldi gayet icardi de 1 kere alkollü işe gitti fenere sapladılarCarvajal ile Rodri de döndü, git bak bakayım nasılmış fizikleri
Senin alkollü bir şekilde işe gitmenden farkı yok yaptığı şeyin, mesleğine saygısı olmayan bir adam.
şikayet edicem, insanların hayatlarını riske atamazsın bu şekilde.1 kere gittim işe alkollü güzeldi gayet icardi de 1 kere alkollü işe gitti fenere sapladılar
Haklısın bir daha yapmayacağım bunu şikayete gerek yok zaten gençtim o zamanlar büyüdümşikayet edicem, insanların hayatlarını riske atamazsın bu şekilde.
cüzi bir bedele anlaşabiliriz, iban atıyorum.Haklısın bir daha yapmayacağım bunu şikayete gerek yok zaten gençtim o zamanlar büyüdüm
Hemen gerekli aktarımları yapıyorumcüzi bir bedele anlaşabiliriz, iban atıyorum.

Sakat bacağıyla aylardır ülke ülke gezip yiyip içtiği için değil yani.32 yaşında biri çaprazdan böyle döner arkadaşlar biraz zaman tanıyın
HemfikirizSakat bacağıyla aylardır ülke ülke gezip yiyip içtiği için değil yani.
Oosterwolde denen karaktersiz de ayni dönemde aynı sakatlığı yaşadı. Onda nedense ilaç vs.. kaynakli kilo fazlası yok. Kendimizi kandırıyoruz gercekten.Carvajal ile Rodri de döndü, git bak bakayım nasılmış fizikleri
Senin alkollü bir şekilde işe gitmenden farkı yok yaptığı şeyin, mesleğine saygısı olmayan bir adam.