#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başa bela. Keşke bir sezon daha gezip tozsa. Bunun 10 numara oynayacağı üzerine kadro planlaması yapan hocasıyla bu sezonu nasıl tamamlarız bilmiyorum.

Yeni manita yapması hiç işimize gelmedi.
Diğerinden kurtulup futbola kendini veriri düşünmüştüm ama şu anda part time futbolcu olan bir lover gibi takılıyor.
Şu aradan sonra halen aynı kiloda olursa şaşırmam.
Çok sevdiğim biri olmasına rağmen sezon sonu yolları ayrılmalıyız.

YÖNETİM İSTİFA!

Attığı boktan paslara bile ulan futbol akli müthiş topçu 10 numara oynar diyerek tapan taraftarlarımız olduğu sürece daha çooook söğüşler bizi bu herif.

1756727412602.webp

Sevenlerini uzmeyecegini ve yakinda daha fit olacagini dusunuyorum. Uzun bir sakatlik surecinden dondu ve yasida malum.

Kilo vermeli, aldığı paranın bu sene bazında karşılığını vermeli ve mesleğine duymuyorsa bile armaya daha çok saygı göstermeli. Üstelik takım kaptanı olduğu için sorumluluklarının daha fazla farkında olmalı.

Ancak... Ali kOÇ tarafından tehdit edildiğinde Erden Timur'un arkasında bir kişi bile durmazken, sadece İcardi destek çıktı.

Attığı goller onlar şunlar bunlar burada değilim. An itibariyle zaten ne Osimhen ne de başkasıyla karşılaştırılabilecek seviyede bile değil.

Ama Erden'e yaptığı şeyi ömrüm boyunca bir taraftar olarak unutmayacağım. Sırf bu yüzden kendisine kızamıyorum. Bende kredisi çok yüksek.

Erden Timur- Mauro Icardi, benim hep arkamda duran çok az sayıdaki insandan biriydi. Galatasa...webp

İşler kötü giderse Allah korusun osimhen sakatlık yaşarsa taraftar ile arasındaki o bağ zarar görebilir

İyi topçular götlü olurlar." diye İngiliz atasözü var.

Jet Fadıl kalk büyüğün geldi, herif bilmem kaç kilo haliyle sosyal medya influencerliği ile 10 milyon alıyor, abi kendisini Gs'den önde tutanlar neden çalışmadığını ve neden ilk geldiği halinden sonra dikey şekilde düşüşe geçtiğini anlatsın

hırslandıgı haberleri doğruysa

futbolu bırakıp bize iyilik yapacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt