#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de kabak gibi fotolarda belliyken ve herif obez oldu derken sosyal medyada savunup "formadan öyledir" falan diyenler vardı, twit atan gazeteciler vardı "ben canlı gördüm zayıf" diyorlardı. Neden bu herifin işine saygı duymayıp camiayı söğüşlediğini kabullenmiyorlar, kendilerinden nefret ettirdiler bu herifi Gsnin önüne koyarak icardisporlular
Camiayı mı söğüşlüyor. Bilerek mi sakatlandı diyorsun yani.

Hala toparlayamadı çok ağır sakatlık geçirdi kabul ediyorum ama biraz fazla uzadı bu süreç
Ligin 2. yarısından itibaren son senesi olması vesilesiyle de bayrağı eline alıp her hafta döşeyeceğini düşünüyorum sadece tam hazır hale gelene kadar sakatlık yaşama riski endişe ettiriyor umarım yaşanmaz

Galatasaray sağlık ekibi, Mauro Icardi’nin birkaç aya tamamen hazır hale geleceğini söylüyor.

Şu anki mevcut kilo fazlasının tedavi sürecindeki kortizonun yan etkisine bağlı olduğu belirtiliyor. (Arda Özkurt)
yalanı bıraksınlar artık

diyetisyen falan yok mu kulupte

Kortizon tedavisi işin bahanesi olarak kullanılmaya başlandı. 2. sezonundaki sakatlığında da koca yıl kortizondan dolayı bu halde diye yazılmıştı. Bir futbolcu uzun süreler ile kortizon kullanamaz. Kullanırsa zaten geri dönüşü olmayan yan etkiler verebilir. Sporcu olmasına da gerek yok, kronik bir durum olmadıkça tedavide mümkün olduğunda kortizondan kaçınılır, kısa tutulur. Ağrı kesici gibi kortizondan dolayı bu halde yazılıyor medyada sürekli. Aynısı Sara için de yazılıp çizildi.

Galatasaray sağlık ekibi, Mauro Icardi’nin birkaç aya tamamen hazır hale geleceğini söylüyor.

Şu anki mevcut kilo fazlasının tedavi sürecindeki kortizonun yan etkisine bağlı olduğu belirtiliyor. (Arda Özkurt)
Kortizonlu ilac neden kullaniliyormus onu anlamis degilim btw.

Kilo olayı sadece kortizon ile açıklanamaz. Büyük ihtimalle kortizon kullanımı sırasında yememesi içmemesi gereken her şeyi yaptı. Üstüne ameliyat sebebiyle bir mühlet hareketsiz kalınca daha kötü oldu.
Kilosu doktorun dediği gibi sadece kortizonun sebep olduğu ödem ise en kötü ihtimalle 2 3 haftaya fit olabilir. Bunun için ya kendisi özen göstermeli ya da teknik ekip üstüne düşmeli.

Adam kendine bakmiyor ve salmis iste iyice, bunu kabullenmemek icin 40 takla atmaya gerek yok

Ilk sezonundan sonra da kilolu bir sekilde dönmüstü bonservisini aldiktan sonra

Ilginc sekilde o fizikle sakatlandigi bjk macina kadar bayagi iyi oynamisti, o sakatliktan sonra yokus asagi gitti

icardiye kilosu için laf eden arkadaşların bir kısmı hakkında ufak bir araştırma yapsak bizden nice'e gidene kadar doblolu enişteye dönüşen sneijder için tek kelime etmediklerini ve üstüne neden sneijderi gönderdin diye tudora küfür ettiklerini bulabilirim ama uğraşamam şimdi.

yine magazine bişey paylaşmış

gs kaptanı demeye utanıyoruz
takımda ilkay ugurcan gibi isimler varken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt