- 1 Ağustos 2009
- 46.542
- 48.795
- 4.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ee sonuç ne ya…sonuç? free takılmaya devam mı olsun yani?
50 dakika süre alıp 2 gol bulmasına yorum gelir mi.Geçmişteki hizmetlerinden dolayı isterseniz kulübün tapusunu verelim. Mantığa bak.
Icardi CV'sinde bir futbolcu olacağım, bana şişman diyip dalga geçecekler varya tığ gibi olmak için günde 10 saat koşarım gerekirse. Ama adamın ne geçmişine, ne taraftarına, ne takım arkadaşlarına, ne de hocasına saygısı var. Hasan Şaş ile aynı fiziki duruma sahip birini futbol dışı şeylerle aklamaya çalışmak mevzuyu özetliyor zaten. Ama hala boş kaleye 2 gol attı diye kral çekenler var. Yarın önemli bir maçta 11 oynasın, en çok yine bu kral çekenler eleştirecek halbuki. Orası daha komik.
Daha önce yaptım, mutlu olacaksan yine yapayım. Icardi zaten pozisyon alma ve gol sezgisi konusunda mevkisinin en önemli isimlerinden biri. Bu haliyle bile ligde son 10-15 dk oyuna girerek sezonu minimum 15 golle tamamlar. Ama CL'de adım arttırmazlar bu haliyle ve biraz kendisini zorlasa sakatlanma ihtimali de epey yüksek.50 dakika süre alıp 2 gol bulmasına yorum gelir mi.
Bira göbeği görmedim ben hiç. Daha çok kortizonla gelen kalınlaşmalar görüyorum. Antrenman ve maç ritmine girince azalacaktır o durum. Önemli olan maç kondüsyonu. Onu geri kazansın gerisi hallolur. İlkay ve Sane ile en uyumlu oyuncumuz.Daha önce yaptım, mutlu olacaksan yine yapayım. Icardi zaten pozisyon alma ve gol sezgisi konusunda mevkisinin en önemli isimlerinden biri. Bu haliyle bile ligde son 10-15 dk oyuna girerek sezonu minimum 15 golle tamamlar. Ama CL'de adım arttırmazlar bu haliyle ve biraz kendisini zorlasa sakatlanma ihtimali de epey yüksek.
A class maaş alıp bira göbeği yapan birisinin aldığı para hak değildir. Gerisi de boş polyannacılıktan ibarettir. Bunları yiyene afiyet olsun.
Kortizon kullanımının yalan olduğunu, yasaklı madde olarak kabul edildiğini söylemişti Rodop. Ne kadar doğrudur bilemem. Sporcu geçmişi olanlar daha iyi bilir. Ama şunu biliyorum ki, dünyada o yaşta çapraz bağ kopartan tek adam Icardi değil. Çapraz kopartan futbolcuların çoğu birkaç haftada tığ gibi oluyor. Biz ise beyefendinin 3 aydır antrenman yapıp da hala yağ ve kilo fazlası konusunu konuşuyoruz. Icardi herhangi bir Avrupa kulübünde olsa antrenmana bile almazlardı şu haliyle. Şu kadar kiloya, şu yağ oranına, şu kas oranına ulaşmadan takımla çalışamazsın, maça da çıkamazsın derlerdi. Biz alemin enayisiyiz sanırım. Üstelik bir de dalga geçer gibi ben 85 kilo ile de gol atıyorum diye dalga geçiyor aklınca, haklısınız diyip özür dileyeceğine. Yani hedef Avrupa (sözde) ama Uganda ligi takımı gibi işler var.Bira göbeği görmedim ben hiç. Daha çok kortizonla gelen kalınlaşmalar görüyorum. Antrenman ve maç ritmine girince azalacaktır o durum. Önemli olan maç kondüsyonu. Onu geri kazansın gerisi hallolur. İlkay ve Sane ile en uyumlu oyuncumuz.
Her insan farklıdır. Bazısı daha yavaş atıyordur ödemi belki. Ben Icardi'nin amatörce hareket edeceğine pek inanmıyorum.Kortizon kullanımının yalan olduğunu, yasaklı madde olarak kabul edildiğini söylemişti Rodop. Ne kadar doğrudur bilemem. Sporcu geçmişi olanlar daha iyi bilir. Ama şunu biliyorum ki, dünyada o yaşta çapraz bağ kopartan tek adam Icardi değil. Çapraz kopartan futbolcuların çoğu birkaç haftada tığ gibi oluyor. Biz ise beyefendinin 3 aydır antrenman yapıp da hala yağ ve kilo fazlası konusunu konuşuyoruz. Icardi herhangi bir Avrupa kulübünde olsa antrenmana bile almazlardı şu haliyle. Şu kadar kiloya, şu yağ oranına, şu kas oranına ulaşmadan takımla çalışamazsın, maça da çıkamazsın derlerdi. Biz alemin enayisiyiz sanırım. Üstelik bir de dalga geçer gibi ben 85 kilo ile de gol atıyorum diye dalga geçiyor aklınca, haklısınız diyip özür dileyeceğine. Yani hedef Avrupa (sözde) ama Uganda ligi takımı gibi işler var.