#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkardi'mle Frankurt deplasmanına çıkamayız, hele ki Sara mara bunların hepsi sahada olursa fecaat görüntüler görebiliriz, hiç ama hiç oraya uygun değil şu an.

Muhteşem

icardi-sleep.gif

Güzel dostlar. Az sakin olun bence. Eleştirilerinizi yapmayın demiyorum ancak ben bazı yorumlarda adeta nefret görüyorum. Bunun adı nankörlüktür ve şımarıklıktır. Neyse yine de siz endişe etmeyin, bugüne kadar hangi futbolcu ilelebet kaldı? En iyisinden en kötüsüne hepsi geldi ve gitti.

Merak etmeyin belki 1 belki 2 sene sonra İcardi de gidecek ve bu gittiği günün nasıl geldiğini bile anlamayacaksınız. Zaman çabuk geçiyor. Muslera bile gitti.

Rica ediyorum twitter'da algı yaratarak cebini dolduran mavi tikli hıyarların gazına gelmeyin.

Adamın kariyer gollerinin yarısı tek vuruş. Bu kadar elit pozisyon alan forvet nadir bulunur. Harry Kane de böyle mesela. Kurt forvetleri savunması zordur. Rakibin ilk hatasında tabelayı degiştiriyor.

Herifin kilo ve yağ fazlası tepe kamerasından bile belli oluyor. Hasan Şaş ile hemen hemen aynı fiziki duruma sahip birisi. Söyleyince ise geçmişte yaptığı işler ısıtılıp önümüze getiriliyor. Bunun adı vefa göstermek değildir. Tam aksine suyun karşı tarafı vari vasat seviciliğidir. Taraftarın ona gösterdiği saygının yarısı kadar bize saygı gösterse şu halde olmazdı zaten ama her şeyden önce insanın kendisine saygısı olmalı zaten.
Ha şunu da söyleyeyim, madem fiziki durumu problem değil, Frankfurt maçında kesinlikle 11 oynamalı. Buna kimse itiraz etmeyecektir. :)
Daha da bu konuda uzun süre mesaj atmayı düşünmüyorum. Çoğu kişi memnunsa sorun yok demektir.

Herifin kilo ve yağ fazlası tepe kamerasından bile belli oluyor. Hasan Şaş ile hemen hemen aynı fiziki duruma sahip birisi. Söyleyince ise geçmişte yaptığı işler ısıtılıp önümüze getiriliyor. Bunun adı vefa göstermek değildir. Tam aksine suyun karşı tarafı vari vasat seviciliğidir. Taraftarın ona gösterdiği saygının yarısı kadar bize saygı gösterse şu halde olmazdı zaten ama her şeyden önce insanın kendisine saygısı olmalı zaten.
Ha şunu da söyleyeyim, madem fiziki durumu problem değil, Frankfurt maçında kesinlikle 11 oynamalı. Buna kimse itiraz etmeyecektir. :)
Daha da bu konuda uzun süre mesaj atmayı düşünmüyorum. Çoğu kişi memnunsa sorun yok demektir.

İcardi'nin kilo fazlası = sakatlığın getirdiği salmışlık + kısmı disiplinsizlik bana göre. Mesela 1 ay sonra formunu toparlayınca tekrar saygı mı duymuş oluyor bize?

İcardi'nin bize saygı duymadığını vs düşünmek çok fazla. Drama Queen'lik olmuyor mu sence biraz?

Anladık yav fizik olarak kötü durumda. Sabah akşam başlığında bunu yazınca ne oluyor? Bu durumu güzelleyen de yok, sadece sizin tonunuzda yazmayıp süreci takip ediyoruz. Bu kadar taktıysanız DM veya email yoluyla yazın bari kendisine, belki mesaj yerine ulaşır.
çok gerginsin onatım konatım
al 7 tane tuborg bak keyfine

Durun lan bir de ben yazayım kilosu var diye… sesli mesaj mı atsam kör olanlar varsa duysun diye… :)

Amma kafa açtı ya iki taraf da. Bu seneki rolü belli oldu dün iyice.

Dün 60 dk ikili mücadeleye bile girmemiş, top geldi klas bitirdi yaptığı bu. Fizik olarak koca bir sıfır. İsterse 150 kilo olsun mesele değil, kora kor oynamadığı sürece ancak basit maçlarda oynar.

Şu haliyle ne büyük maçı ne de Avrupa’yı kaldıramaz. Taşıyabilecek bir oyun planı da kurgulayamayız.

Basit maçlarda Osimhen’i dinlendirir; diğer maçlarda da hamle oyuncusu olur, bu benimsensin kafi.

Boş tartışmaları uzatmaya da gerek yok artık. Barış olmadan 3 kuruşluk takıma 60 dk pozisyona giremedik, daha önemli noktalara odaklanın.

İcardi'nin kilo fazlası = sakatlığın getirdiği salmışlık + kısmı disiplinsizlik bana göre. Mesela 1 ay sonra formunu toparlayınca tekrar saygı mı duymuş oluyor bize?

İcardi'nin bize saygı duymadığını vs düşünmek çok fazla. Drama Queen'lik olmuyor mu sence biraz?
Güncel durumunun yaşadığı sakatlıkla yakından uzaktan alakası yok. Dünyada bu yaşta bu sakatlığı yaşayan ilk futbolcu Icardi değil. Ama bu halde dönen ilk kalburüstü oyuncu olabilir. Çünkü sakatlık sürecinde de oyunculara fit kalması için programlar veriliyor. Hem çalışma, hem yeme içme noktasında. Avrupa'da şu halde dönen futbolcuyu bırakın 11'de maça çıkartmayı takımla çalışmaya bile almazlar. Yahu kilo vermek dediğin şey dünyanın en kolay şeyi. O kadar imkanın var, diyetisyeninden özel fitness hocasına kadar...
Ağzına hakim olup, bolca spor salonunda vakit gecireceksin. 3 aydır sakatlığını atlatmış birisinin hala 90 kilo olması vs asla ve asla kabul edilecek şeyler değil. Bir de utanmadan kendisini eleştiren taraftara siz beni eleştirmeye devam edin filan diyor. Herif 2 yılda öyle bir sevgi gördü ki güç zehirlenmesi yaşıyor artık. Kulübün sahibi zannediyor kendini. Takımın en çok sevgi gören ve maaş alan (Osi hariç) oyuncusu isen şu halde olman taraftara, hocaya, hatta kendi mirasına saygısızlık değil de nedir. Disiplinsizlik değil de nedir. 1 ay sonra normal hale dönerse şu süreci yaşanmamış mı sayacağız yani. Yarın 3 maçta gol atamasın bugün öven tayfanın yüzde 90'ı herife IG'de küfür yağdıracak. Şimdi ne etkileşim alıyorsa o söyleniyor ama.
Bu dediklerimin tartışılacak bir yönü olmadığını da herkes biliyor. Açık açık densin ki bu kulüp hiçbir zaman Avrupa kültürü ile yönetilen bir kulüp olmayacak, 2 yılda öyle işler yaptı ki herif 150 kilo da olsa laf etmek istemiyoruz. Ama ona buna bahane uydurulmasın, gerçekler söylensin. Şu hayatta en nefret ettiğim şey bahanelerin arkasına sığınmak. Bahanelerin arkasına sığınan malûm kulübün hali ortadadır. Şu an Icardi özelindeki süreç bu kulübün genlerine aykırıdır. Oyuncuları eleştirmek için bahane bile uydurabilen taraftarlar bu konuyu eleştirmeyip bir de eleştirenlere nankör filan diyor. Komediye gel..😆

Demek ki şu ergenler Hagi'nin maçlarını izlese kenarda takıldığı zamanları görse hemen şutlansın o kadar para alıyorsun demeye başlayacaktı. Azıcık kendinize gelin yahu.

Levent abi, Hagi kadar profesyonel ve kendine iyi bakan, futbola saygı duyan, bıraktığı güne kadar elit top oynayan bi adamla, tek sezon fırtına gibi esip sonra serbest düşüşe geçen birini karşılaştırmayalım bence. Hagi çok özel bir futbolcuydu. Şu anda oynasa da kimse eleştirmezdi öyle bir topçuydu

Güncel durumunun yaşadığı sakatlıkla yakından uzaktan alakası yok. Dünyada bu yaşta bu sakatlığı yaşayan ilk futbolcu Icardi değil. Ama bu halde dönen ilk kalburüstü oyuncu olabilir. Çünkü sakatlık sürecinde de oyunculara fit kalması için programlar veriliyor. Hem çalışma, hem yeme içme noktasında. Avrupa'da şu halde dönen futbolcuyu bırakın 11'de maça çıkartmayı takımla çalışmaya bile almazlar. Yahu kilo vermek dediğin şey dünyanın en kolay şeyi. O kadar imkanın var, diyetisyeninden özel fitness hocasına kadar...
Ağzına hakim olup, bolca spor salonunda vakit gecireceksin. 3 aydır sakatlığını atlatmış birisinin hala 90 kilo olması vs asla ve asla kabul edilecek şeyler değil. Bir de utanmadan kendisini eleştiren taraftara siz beni eleştirmeye devam edin filan diyor. Herif 2 yılda öyle bir sevgi gördü ki güç zehirlenmesi yaşıyor artık. Kulübün sahibi zannediyor kendini. Takımın en çok sevgi gören ve maaş alan (Osi hariç) oyuncusu isen şu halde olman taraftara, hocaya, hatta kendi mirasına saygısızlık değil de nedir. Disiplinsizlik değil de nedir. 1 ay sonra normal hale dönerse şu süreci yaşanmamış mı sayacağız yani. Yarın 3 maçta gol atamasın bugün öven tayfanın yüzde 90'ı herife IG'de küfür yağdıracak. Şimdi ne etkileşim alıyorsa o söyleniyor ama.
Bu dediklerimin tartışılacak bir yönü olmadığını da herkes biliyor. Açık açık densin ki bu kulüp hiçbir zaman Avrupa kültürü ile yönetilen bir kulüp olmayacak, 2 yılda öyle işler yaptı ki herif 150 kilo da olsa laf etmek istemiyoruz. Ama ona buna bahane uydurulmasın, gerçekler söylensin. Şu hayatta en nefret ettiğim şey bahanelerin arkasına sığınmak. Bahanelerin arkasına sığınan malûm kulübün hali ortadadır. Şu an Icardi özelindeki süreç bu kulübün genlerine aykırıdır. Oyuncuları eleştirmek için bahane bile uydurabilen taraftarlar bu konuyu eleştirmeyip bir de eleştirenlere nankör filan diyor. Komediye gel..😆

Dostum boşa kendini yoruyorsun, engelledim o arkadaşı sen de engelle geç kafan rahatlar. Zayıflasın, işine saygı duysun dediğin anda sanki herifin sülalesine sövmüşsün gibi zorbalıyor fanları. Yani savunulacak ne var bilmiyorum. Boşa laf anlatma bence.

Hagi futbolu yoğun idman temposuna kendini veremediği için bıraktı. Kendini saldığı falan da yoktu, son Trabzon maçını bulup izleyin görürsünüz.

34ünde prime Roberto Carlos tokatlayan adamla 30unda ikili mücadele kazanamayacak hale gelen adamı kıyaslamak komik olmuş. Yapmayın diyorum ama inadına yapıyorsunuz, çapraz öncesi de fizik kalitesi çok düşmüştü Icardi’nin, gerçek dışı argümanlarla buraya gelip durmayın.

Bunu sadece Icardi için de söylemiyorum Hagi’nin verdiklerini vermeye yaklaşan dahi tek adam yok ondan sonra.

Dostum boşa kendini yoruyorsun, engelledim o arkadaşı sen de engelle geç kafan rahatlar. Zayıflasın, işine saygı duysun dediğin anda sanki herifin sülalesine sövmüşsün gibi zorbalıyor fanları. Yani savunulacak ne var bilmiyorum. Boşa laf anlatma bence.
Ben kolay kolay kimseyi engellemem reis. Forum zaten tartışmak için var. Herkesin kendi fikridir günün sonunda.
Ama bazen bazı konuları salmak lazım tabii. Orası ayrı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt