#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maci izlemiyor musun? 5 tane komedi gol yedik bu oyuncu degisikligi ile bir alakasi yok, Icardi oyuna alinmasa yine ayni takim o golleri yemeye devam edecek ki ediyor suan zaten.
İzliyorum.

Orta sahayı boşaltıp maçta 1-2 kez topa dokunacak diye İcardi alana kadar daha iyiydik.

Çevirirdik miydik sanmam ama o hamle ile çevirmeyi geçtim daha da gol yiyeceğimiz kesinleşti, nitekim yedik.

Her şeyi geçtim İcardi bu maçta 40 dakika sahada kalacak durumda mı?

Bizi seviyorsan oynama ağa

Okan seni oyuna alacağı zaman itiraz et lütfen

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

40 dakika oyunda kalmış, 3 kez topla buluşmuş. Forumda herhangi bir üye maça girse daha fazla etki ederdi. Kadrom tarihin en iyisi diyip transfer istemeyen, kimse küsmesin diyen Okan buruk yedek forvet aldırmadığı için bu haldeyiz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben iyimser bir adamım, kendisini de çok seviyorum

Yavaş yavaş toparlayacağına, fiziksel olarak ideal seviyeye geleceğine, sahada maksimum katkıyı vereceğine inanıyorum

Ancak CL maçlarında oynamak istiyorsa biraz fedakarlık yapmalı

Toparlayana kadar sadece skoru garantiye aldığımızda oynar, bir de oyunu çoktan komple rakip yarı sahaya yığdığımız maçlarda

3 farklı önde olduğumuz maçta son 10 dakika oyuna girebilir. Bunun dışında gerek yok.

Bayern, Manceshterlı grup zamanı elenme sebebimizdi bu sene de Osimhen olmazsa havlu attırtır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt