#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana suç bulamıyorum çünkü sakatsın yani bu yaşta bu sakatlığı yaşayan damın topa müdhale ederken çekineceğini hepimiz biliyorduk. Seni nasıl oynatacağımız da belli ortalık arındırılacak sen tetikçi gibi gelip imzayı atacaksın da kardeşim kabullenemediğim konu ahmet ve yusuf senen heriflerin avrupaya yazılıp 10 yabancı ile sezonu kapatmamız.
Bildiğin aveupayı sattık yine. Çok rezil durum

bu sene ilk maçının üstünden 1 ay geçti. o günden beri 2 kg bile vermediğine yemin edebilirim.

Sene sonu çıkılması gereken oyunculardan biri, yedek forvet 10 milyon maaş almaz, 10 milyon maaş alan oyuncu da bu vücutla ortada gezmez. Çok seri bir toparlanma geçirip uçmadığı sürece basit anadolu maçlarını çözse bile bu haliyle devam edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Fiyat-performans olarak kabul edilemez durumda, 3-4 milyon maaş alsa takımda bulunsun derdim ama bu maliyetlerle olmaz.

Bu sene yedekten girecek bir oyuncu. Son iki sezonda bize çok katkı sağladı ve birçok şey kattı. Ancak bu sezondan sonra kesinlikle hem kendisinden hem de yüksek maaşından çıkılması lazım. Sezon sonunda ise çok güzel bir törenle veda etme zamanı.

İcardi Fiziksel olarak hazır olmadığı her maçta zarar verecektir.

Aklı olan herhangi bir kişi, Avrupa'da adım attırılmayacağını bilirdi, bu adamla oynanan her saniyenin 10 kişi oynanacağını da bilirdi.

Çok daha ağır konuşurum da neyse, bıktım bu zorlama övgü çabalarından.

TR ligi o kadar kötü bir lig ki Icardi gibi ortalama üstü yeteneğin varsa her türlü gol atıyorsun. Takımı 10 kişi oynatsan da, çalışmasan da, 100 kilo olsan da, tembelliğin yüzünden diğer 10 arkadaşına extra yük bindirsen de. Oyunun anasını bellesen de. Rakip defensı rahatlatsan da statik, götünü kaldıramadığın oyununla.

Artı Okan bu arkadaştan çekiniyor. Bu arkadaşta TR ligi yanılsaması ile kendisini hala elit sanıyor. Avrupa'da 3 senedir ne yaptı kendisi, sakatlık sakatlık diyorlar. Sakatlık öncesi de kağnı gibi sahada yürüyordu. Neyse yav, kendisi Gsnin dokunulmazı, Hagi'den büyük topçu kimilerine göre, tek söyleyeceğim dün 55. dakikada Leminayı çıkarıp orta sahayı boşaltarak bu 100 kiloluk şahsı oyuna alması Galatasaray tarihinde şahit olduğum en utanç verici, korkakça teknik direktör hareketlerinden biriydi, rezillikti

TR ligi o kadar kötü bir lig ki Icardi gibi ortalama üstü yeteneğin varsa her türlü gol atıyorsun. Takımı 10 kişi oynatsan da, çalışmasan da, 100 kilo olsan da, tembelliğin yüzünden diğer 10 arkadaşına extra yük bindirsen de. Oyunun anasını bellesen de. Rakip defensı rahatlatsan da statik, götünü kaldıramadığın oyununla.

Artı Okan bu arkadaştan çekiniyor. Bu arkadaşta TR ligi yanılsaması ile kendisini hala elit sanıyor. Avrupa'da 3 senedir ne yaptı kendisi, sakatlık sakatlık diyorlar. Sakatlık öncesi de kağnı gibi sahada yürüyordu. Neyse yav, kendisi Gsnin dokunulmazı, Hagi'den büyük topçu kimilerine göre, tek söyleyeceğim dün 55. dakikada Leminayı çıkarıp orta sahayı boşaltarak bu 100 kiloluk şahsı oyuna alması Galatasaray tarihinde şahit olduğum en utanç verici, korkakça teknik direktör hareketlerinden biriydi, rezillikti
Abi yemişim TR ligini ya, Avrupa takımı olsan zaten ligi tokatlaya tokatlaya gideceksin, yıllardır anlatamıyorum bunu.

Adam 100 kilo sahaya çıkıyor kimse bir şey demiyor, deyince de çıkıp millete sallıyor sosyal medyadan.

Bu takım senin 100 kilo halini sahada çekmek zorunda mı, 10 milyon euro maaş alıyorsun, kıçı kırık lig kazanılsın diye mi

Bunu gören takım arkadaşı salar zaten, Arabistan imajı veriyor bunun gibi tipler.

Sakatlıktan döndü diyorlar bir de ilk sezon sonrası 10 m euro maaşlı kontratı aldığı günden beri kilolu, bu hep böyleydi. PSG döneminde oynamasa bile fitti ama.

Kulübe, taraftara herkese saygısızlık şu hali ama umrumda değil artık, ne halleri varsa görsünler. Ligde boktan bir gol atar aşkın olayım derler, devam.

Futbol seni bırakmış haberin yok. Anca bizim ligde arabistanda falan oynarsın bu halde. Yazık.

Girdikten sonra sahadaki hali de hocanın yedek başlatmaktaki haklılığını gösteriyor.

Sneijder'in bizden gidişine benzer
Evet benzer, Nice aldı yarım devre oynattı o dönemde, maaşı da bizde 3.5-4 alırken 900 bin euroydu.

Bu da en fazla öyle olur, sanki biz keyfimizden laf atıyoruz.

2 sene önce sakatlanmadığı dönem de Osterwolde'ye falan tokatlanıyordu, ilk sene Ndashimiye'yi falan tokatlayan adam sonrasında saldı, nasıl olsa atıyorum ligde diye de umrunda olmadı başka şeyler.

10 m euroya influencerlık yapıyor işte.

Bu son sezonu olur bizde, kendine yeterince iyi bakmiyor tamam sakatlaniyorsun ama neden kilona dikat etmiyorsun? Kimse cok kos demiyor ama kosuncada fit ol diyor. Adam sakatlandi aylarca ülkesinde durdu. Bu jeste insan kendine biraz dikat eder. Kac haftadir antremanlarda acaba hic kilo attimi?

en büyük korkum cahil taraftarın gazına gelip kendisine 2-3 yıllık daha kontrat verilmesi. her şeyi güzel tadında yaşamak lazım. kendisi 4 yıl güzel hizmet etti sene sonu güzel bir veda ile yollar ayrılmalı.

Türk ligi o kadar zayıf ki bastonlu Icardi 3 gole ulaştı şimdiden. Avrupa'da şu haliyle 1,5 milyon euro teklif verseler öpüp başına koyması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt