- 20 Mayıs 2019
- 10.586
- 10.132
- 1.473
Neler Dendi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aklı olan herhangi bir kişi, Avrupa'da adım attırılmayacağını bilirdi, bu adamla oynanan her saniyenin 10 kişi oynanacağını da bilirdi.
Çok daha ağır konuşurum da neyse, bıktım bu zorlama övgü çabalarından.
Abi yemişim TR ligini ya, Avrupa takımı olsan zaten ligi tokatlaya tokatlaya gideceksin, yıllardır anlatamıyorum bunu.TR ligi o kadar kötü bir lig ki Icardi gibi ortalama üstü yeteneğin varsa her türlü gol atıyorsun. Takımı 10 kişi oynatsan da, çalışmasan da, 100 kilo olsan da, tembelliğin yüzünden diğer 10 arkadaşına extra yük bindirsen de. Oyunun anasını bellesen de. Rakip defensı rahatlatsan da statik, götünü kaldıramadığın oyununla.
Artı Okan bu arkadaştan çekiniyor. Bu arkadaşta TR ligi yanılsaması ile kendisini hala elit sanıyor. Avrupa'da 3 senedir ne yaptı kendisi, sakatlık sakatlık diyorlar. Sakatlık öncesi de kağnı gibi sahada yürüyordu. Neyse yav, kendisi Gsnin dokunulmazı, Hagi'den büyük topçu kimilerine göre, tek söyleyeceğim dün 55. dakikada Leminayı çıkarıp orta sahayı boşaltarak bu 100 kiloluk şahsı oyuna alması Galatasaray tarihinde şahit olduğum en utanç verici, korkakça teknik direktör hareketlerinden biriydi, rezillikti
Evet benzer, Nice aldı yarım devre oynattı o dönemde, maaşı da bizde 3.5-4 alırken 900 bin euroydu.Sneijder'in bizden gidişine benzer
musleralık bi durum yoktu bugün geçelim onu. bir tane golü de çıkarırdı diyeceğimiz bi pozisyon olmadı malesef.Kaptanlığında sıkıntı var bunun Danyal
Muslera'yı çok ararız çokkkk
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi