#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi statta tam önümdeydi yedek kulube, ben 186-187cma 97kg'yim, amator spor gecmisim var, bu arkadas benden daha sisman malesef. Inanilmaz kilo yapmis ve kalınlaşmış, sahadaki diger tum topculardan cok farkli bir durusu var malesef. Ara sıra ekranda görunce kilo vermis diyorsun, ama boyle onunde gorunce bi 10 kg fazlasi oldugu kesin. Bel, bacaklarin ust kismi, kalca falan bildigin 4 serit yol olmus. Cok uzuldum, bu haliyle ciddi maclarda oynamasi imkansiz. Girdikten sonra birak ikili mucadele kazanmayi, rakibe mudahale edebilecek pozisyonda bile konumlandiramadi kendisini. Gercekten ciddi bir fizik fark vardi Konate/Van Dijk ile Icardi'nin...

Bu durum vahim bir durum, bu kilolari verme de bu kadar zor olmamali. Dzeko 40 yasinda 1 gram yağ yok adamda, 33 yaş hala genç sayılabilecek bir yaş. Kendine bakmiyor ve bakmadigi her gün bizden biraz daha kopacak.. Umarim toparlar, cunku gercekten istese, disiplinli olsa 1-1,5 aylik isi var..
her gün 2 tane carlsberg'i var min. :d

bu sezon için ihtiyacımız var ama onun Galatasaraya daha çok ihtiyacı var sözleşmesi bitiyor zaten sene sonu oturulup konuşulur ama sene sonunda da bugünkü durumunda olursa kesinlikle uzatılmaz

Adam yine de benim beklentimin baya üzerinde döndü, öncesinde pek umudum yoktu. Bu şekilde devam ederse kısa sürede çok daha faydalı olacak duruma gelecektir.

Adamın demekki derdi var velayet muhabbeti falan üstüne kötü durumda fizik olarak iyi oynayamadığı için üzgün yada kendine kızgınn olamazmı ? Ayrıca sevinç fotolarında gayette gülüyor . Ligde lidersek icardi sayesinde

kurcalamanın hiçbir anlamı yok osi de 1-2 hafta durgundu düzeldi özel hayatlarında problem olabilir bunlar da insan

dün tarihi bir maç kazandık saçma sapan şeylere takılmayalım
ajandası olanlar rahat uyumaz. icardi'den bağımsız, x-y-z... herkes birine takık ve şu günde bile zerre kadar mutlu olmayı düşünmekten çok, bu ajandanın peşinde.

ŞL'de asla olmaz da ligde işimizi görüyor işte rotasyonda kullanır sene sonu duruma bakarız.

Bir senedir olmadığı için ne seviye topçu olduğu unutulmuş gibi

Evet çok kötü, evet fiziksel olarak toparlaması şart ve bir gelişim yok gibi duruyor ama toparlasa da iş yapmaz Osimhen varken yedek olur fln komik laflar

Toparlarsa uzaya gideriz net şekilde

sabah gömen adamlar simdi bişey yok demeye baslamıs enteresan

Bir senedir olmadığı için ne seviye topçu olduğu unutulmuş gibi

Evet çok kötü, evet fiziksel olarak toparlaması şart ve bir gelişim yok gibi duruyor ama toparlasa da iş yapmaz Osimhen varken yedek olur fln komik laflar

Toparlarsa uzaya gideriz net şekilde

Kendine bakmayan adam düzelmez.

Dün girdikten sonra ikili mücadele kazanamadı yine, kimseyle temaslı oynayamıyor ve istediği kadar gol atsın bu mevcut oyun yapımızı bozuyor.

Beklemeye devam edin tabii ama bu kafayla fizik kalitesinin yükseleceğini sanmıyorum, bir yerden sonra istesen de olmaz, o noktaya gidiyor.

Ha napsa adam seviliyor çünkü sahadaki futbol değil bir trend oldu adam ama ısınmaya çıkmıyor oluşunun bile normal karşılanması akıl tutulması.

Biz Icardi’yi dünkü gibi maçlarda çarpışsın, world class stoperlere üstünlük kursun diye aldık ama bunun çok uzağında artık.

Neyse, dediğim gibi napsa eleştirilmeyecek zaten, bu kafada devam edecektir.

Kendine bakmayan adam düzelmez.

Dün girdikten sonra ikili mücadele kazanamadı yine, kimseyle temaslı oynayamıyor ve istediği kadar gol atsın bu mevcut oyun yapımızı bozuyor.

Beklemeye devam edin tabii ama bu kafayla fizik kalitesinin yükseleceğini sanmıyorum, bir yerden sonra istesen de olmaz, o noktaya gidiyor.

Ha napsa adam seviliyor çünkü sahadaki futbol değil bir trend oldu adam ama ısınmaya çıkmıyor oluşunun bile normal karşılanması akıl tutulması.

Biz Icardi’yi dünkü gibi maçlarda çarpışsın, world class stoperlere üstünlük kursun diye aldık ama bunun çok uzağında artık.

Neyse, dediğim gibi napsa eleştirilmeyecek zaten, bu kafada devam edecektir.
Eleştirilmeye başlandı yavaş yavaş

Kredisi hayvan gibi o yüzden tükenmesi uzun sürer ama bir ay daha böyle gider bir iyileşme görünmezse homurtular iyice yükselir

Kendi de belli ki sürekli medya, sosyal medya, gündem vs. takip eden bir herif

Maalesef bu işin sonunda papaz olabiliriz gibi geliyor çünkü haklısınız iyiye gitmem lazım diyecek biri olsa şimdiden iyiye gitmeye başlamıştı zaten

Yine de umudum var benim hırslı bi herif çünkü ve hala da büyük sevgi saygı görüyor

Bjk macinda 11 olmazsa kavga cikabilir.

Kariyerini Sneijder gibi tamamlar diye düsünüyorum. Devre arasi bedavaya yollamak bence sözlesmesini uzatmaktan daha mantikli olur. Avrupada tamamen kullanilamaz hale geldi ve bizi 1 adam eksik gibi oynatiyor sahada oldugu an.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt