Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.114
- 101.325
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galiba. transfer nöbetinde çok paylaşılmıştı bu herifKaynağı ne bu haberin
Bu herif mi
Nöbetin %90ı kolpa zaten, muhtemelen bu da.Galiba. transfer nöbetinde çok paylaşılmıştı bu herif
Hareketliydi evet. İlk sezonki İcardi (en iyi dönemi) buna yakın bir adam mıydı? Arada uçurum var. Osimhen'e tercih edilebilecek biriydi o İcardi.Icardi bizdeki en iyi döneminde bile buna yakın bir adamdı zaten. En fit halinde biraz daha fazla geri gelip bağlantı yapıyordu sadece. Icardi bir zamanlar çok hareketliymiş de şimdi bozmuş gibi yorumlar oluyor. Gözlerin 1 sezon Osimhen'e alışmasıyla ilgili muhtemelen.
inşallah değildir. sen ben gibi çalışan adamlar mutlu olsunNöbetin %90ı kolpa zaten, muhtemelen bu da.
Arada uçurum yok evet. Çoğu maçta oyun içinde pek gözükmezdi ama ara ara Mertens yerine bağlantı yapmaya çalışıyordu. O da her maç olan bir şey değildi. Maç ritmi kazansın yine yapar. Kayseride Osimhen golü yine Icardi bağlantısıyla gelmişti mesela.Hareketliydi evet. İlk sezonki İcardi (en iyi dönemi) buna yakın bir adam mıydı? Arada uçurum var. Osimhen'e tercih edilebilecek biriydi o İcardi.
Şu an kafa topuna bile çıkamıyor.
Nasıl İcardi hep buydu abi yav. Bugünkü halini normalleştirmek için eskiden de öyleydi demek o bir nesli GS'li yapan İcardi'ye hakaret. Maç ritmi kazansın tekrar yapar yapmaz tartışması değil bu.Arada uçurum yok evet. Çoğu maçta oyun içinde pek gözükmezdi ama ara ara Mertens yerine bağlantı yapmaya çalışıyordu. O da her maç olan bir şey değildi. Maç ritmi kazansın yine yapar. Kayseride Osimhen golü yine Icardi bağlantısıyla gelmişti mesela.
Icardi hep buydu. 1 sezon Osimhen gibi bir anomali izledikten sonra Icardi'den de benzer şeyler talep edilmeye başlandı nedense.
Icardi ilk sezon Ndaşşamıye’ye dahi üstünlük kurabilen, herkesle kora kor çarpışabilen bir fizik kalitesine sahipti.
Oyun içinde kaybolsa da toplu noktalarda üstünlük kuruyordu herkese.
Asla bu kadar ağır da değildi, Fenere attığı golde mesela şimdi kaleye sürmeye kalksa anında kapatırlar önünü.
Şimdi biraz fizikli adam tokatlıyor 0 ikili mücadele kazanmayla maç bitiriyor. İlk sezonki seviyesiyle mevcudun ya da 1 veya 2 sene öncesinin uzaktan yakından alakası yok.
Genel durağanlığı aynı diyorum. O zamanla aynı fitlikte demiyorum. Ben anlatamıyor olabilirim.Nasıl İcardi hep buydu abi yav. Bugünkü halini normalleştirmek için eskiden de öyleydi demek o bir nesli GS'li yapan İcardi'ye hakaret. Maç ritmi kazansın tekrar yapar yapmaz tartışması değil bu.
Şuan Manu'ya attığı golü 10 kez denesin atamaz. Trabzon'a attığı penaltı noktasından daha gerideki kafa golünü atamaz. Kadıköy'deki sıfırdan attığı golü atamaz. Hepsinin de ortak noktası fizik olarak bitmesi. Defansa yardıma geliyordu bu adam, herkesle kora kor çarpışıyordu, öyle fox in the box muhabbeti değildi sadece. Ön alan baskısının en önemli silahı olmasını geçtim şimdi bazı alabileceği topları bırakıyor bile.
Osimhen gibi hareketli olmadığını gayet biliyor taraftar ama eski İcardi'yi de unutmuş değil. Zaten en çok üzen nokta bu taraftarı.
O İcardi olsa Osimhen ile her maç ilk 11 çıkar zaten ligde, şüphesiz.
İlk sezonki seviyesinde 5 sene kalsa kaç gol atardı total
150 tane falan atardî herhaldeİlk sezonki seviyesinde 5 sene kalsa kaç gol atardı total
150 tane falan atardî herhalde