#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşattıkları uğruna ölmeye değer ama bir kaptan olarak değil bir sporcu olarak fiziğinin bu kadar kötü olması bize bir hakaret. Ekim sonunda toplayamazsa sözleşme uzatilmamali.

fiziksel olarak bir mesafe katettiğini görmek istiyoruz ama maalesef hep geri gidiyor. gol atamayabilirsin inan bana buna gram sitem etmem ama fiziksel olarak çabaladığını görmek istiyoruz.

2. nokta ise bu kulüp 100 milyondan fazla maliyetle osimheni aldı, onun 1. forvet olduğu senaryoyu artık kabul etmen lazım. Eğer Galatasaray 'ı seviyor isen seninde buna göre takıma gönüllü olarak katkı sağlaman gerekiyor.

Biz seni fazlasıyla idare ettik, sözleşmenin son senesi bence güzel ayrılmakta fayda var çünkü sende futbol hırsı kalmamış

açıkcası kadro dışı kaldığı psg'ye sunduğu vicudu bize 3 yıldır layık görmemesi üzücü. ama işin diğer tarafında oyunda kaldığı 5 dakikada osimhen'in 85 dakika buluştuğu kadar ceza sahasında topa dokunduğunu da atlamamak gerek. kolay kaybedilecek 1 adam değil kesinlikle, saha içi ve dışı golleriyle daha çok canlar yakaacaktr.

2 farklı önde olduğumuz maçlarda son 10 dakika oyuna girebilir bunun dışında sahaya adım atmamalı. Kafa toplarına çıkmıyor bile. Rakibi rahatsız etmiyor. Yürüyerek maç bitiriyor.

Hadi bu adamı anlarım koskoca icardi ağır bir sakatlık atlattı 2 şampiyonluğun baş mimarı kredisi var bu herif yüz göz dökebilir de kardeşim şu sara beni delirtiyor 35 yaşında adam geldi formayı aldı senin 2 yıldır yapamadığın her şeyi yapıyor hiç mi yüzün yok senin bir de milli takım falan diye geveliyordu.

Daha erken girmeli idi müsabakaya

Çıkması gereken de Osimhen değildi

Bugün hem Barış hem Yunus çok kötülerdi. Bunlar yerine Icardi - Sane dk 65-70 sularında girmelilerdi. Sane yerine Sara da olabilirdi

Fiziksel olarak ise hala skandal vaziyette ama bu maçta iş yapardı kesinliklen

Az biraz ekstra calışıp şu vucudu az toplasan ölmezsin valla bak

Yahu kiloymuş,koşmuyormış geçin abi takım top oynamıyor top.Beç dakika kala girdi ne bekleniyordu ki..Bı adam takımda olduğu sürece gircek abi.Yapacak birşey.yok.
Bizim sorunumuz icardi falan değil..
Çok ciddi teknik adam sorunu var.Bin maç oldu hala bir çözüm bılabilmiş değil.

Kanka PSG seni postaladı kadro dışı bıraktı, ona rağmen fiziğin gayet iyiydi. GS ve taraftarın suçu sana sahip çıkmak mı da utanmadan şu halde maça çıkıyorsun, sana diyecek çok şey var da neyse

Biz bundan ekstra idman bekliyoruz adam maç sonu toplamış pılını pırtını özel jetine koşuyor olmayacağı o kadar açık ki aramız kötü ayrılacağız bu gidişle ona üzülüyorum

Ohooo paşam yine tatile mi çıkmış? Bıraksın sözleşmeyi oyuna bile alınması skandal. Bu işte hocaya çok iş düşüyor. Kiloyu bir an önce versin. Herif koşmuyor ayağına top gelsin diye bekliyor. Halı sahada maç yapıyor sanki.

Gerçi bu konuda hocaya da fazla kızamıyorum. Herifin oyuna gireceğini gören taraftar orgazm geçiriyor. Bu kadar aptallık olmaz. Körü körüne böyle seversen o da kendine çeki düzen vermez.

Tr halkının özetini bu adam üzerinden yaparsın
Zamanında çok iyi işler yapmış eyvallah
Ama kenara geliyor hemen şak şak şak icardi beni hanımın eyle diye kendinden geçiyor millet.
Torreiraya da bir gram tebrik yok. Niye adam her maç çalışıyor bir yerlerini yırtıyor uğraşıyor
Ama icardi manken icardi yakışıklı 20 iqlular dünya para alıp istediğimi alıyorum hala aşkın olayım diyor. Çözmüş işi
Bizim gariban toreirada yürek koysun sahaya sessiz sedasız çıksın oyundan her maç köpek gibi koşsun afedersin. Yine bizimki kaleye bi gol atar başlarlar. Ağğğğğbi adam bu haliyle bile gol atıyor ağbiiiiii ya başşşkhaaa birşey yhaaa aşk adammmm yaaaaaa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kralin yeri bambaska ama artik eski haline dönecegine inancim kalmadi, bizde ki zamani sona yaklasiyor, üzülerek söylüyorum adam bitik

Sezon sonu yollar ayrilmali, yerine osimhenin arkasina genc potansiyelli striker almak lazim bunun üzerine calismalar baslamali

Edit: adamin kontrati sezon sonu bitiyor, bons free yollayacak halimiz yok, bizimkiler kontrati uzatir muhtemelen takimda kalir, maasinda indirime gider mi?

En büyük problem adam fiziksel olarak iyi durumda olmadığını kabullenmıyor. Bu yönde bi gayretide yok. İş kötüye gidiyor.

Adamın işine saygısı yok ne yazikki. Taraftarı biraz sevse kendine iyi bakardı. Bu taraftar hala icardi diye bağırıp sözleşme uzatilsin diye diretirse yazik

Yasadigi sakatlik arti eski esi ile sorunlari herseyin sonunu getirdi, sakatlikdan sonra aylarca orda burda gezdi, kilosuna dikkat etmeyince olan oldu, aslinda prof bir futbolcu simdiye kadar kilo sorununu atardi ama belliki Icardi icin bir sorun yok ortada. Cok iyi golcü ama bu hali ile eskiden yaptiklarini yapamiyorsa golcülük de ise yaramiyor. Önceden dedigim gibi Icardi icin Final sezonuna girdik. Olurda devre arasi kendisi icin iyi bir teklif gelirse büyük ihtimal devre arasi bile gider gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt