#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhabirlerin icardi aşkı abartı olmaya basladi ,herkes seviyor ama mevcut haliyle osi varken illa icardi oynasın diye haber yapiyor mal sürüsü

Feneri 3 - 0 yendiğimiz ilk maçta 3. golde nasıl koşuyor izleyin.
Kimse sakatlığı bahane etmesin, ondan önce de çok kötüydü.
Kalır mı bilmiyorum ama ancak 3. opsiyon gibi olur.
Yıllık 6 milyon da çok fazla.

3 milyona kalacaksa kalsın

TFF yine bisey uydurmazsa, gelecek sene yabanci siniri 10+4 tane U23 oluyor. Kendini acayip seviyede toplamazsa, Avrupada oynatamayacagin adam icin ne 3 milyon verebiliriz, ne o 10 kontenjaninin birini harcamak mantikli olur. Yapmayi istesen normalde Osimhen haric ya yasi yerinde birini almalisin, yada U23e uyan bir fovet. 10 kontenjanin 3 tanesini yabanci forvetlere harcamak ne kadar mantikli olur bilmiyorum ben.

TFF yine bisey uydurmazsa, gelecek sene yabanci siniri 10+4 tane U23 oluyor. Kendini acayip seviyede toplamazsa, Avrupada oynatamayacagin adam icin ne 3 milyon verebiliriz, ne o 10 kontenjaninin birini harcamak mantikli olur. Yapmayi istesen normalde Osimhen haric ya yasi yerinde birini almalisin, yada U23e uyan bir fovet. 10 kontenjanin 3 tanesini yabanci forvetlere harcamak ne kadar mantikli olur bilmiyorum ben.
o yabancı sınırının hiçbir kulüp kabul etmez ,yapma imkanları hic yok heleki 4 buyuklerın ihtimali bile yok

zaten yaz dönemi lazoglu muhtemelen defolup gider

İki adet sallar

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonra çok seviyom bilmem ne

Olmasın aşkınız sevginiz

Puhh size

Özledik ağabeyi

3 aydır yağ oranını düşüremedi paşam sahada duba gibi dolanıyor. neyse maç bitince bavulu hazırdır manitayla kaçar bi yerlere

Allah aşkına arkadaş bizde seviyoruz efsanemiz canımız ama sahadaki görüntü beni üzüyor hala nasıl oynamalı diyorsunuz ya

Rakip resmen kendisini tehdit olarak görmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt