- 1 Haziran 2015
- 27.489
- 19.072
- 2.148
gömüldüğümüz anlarda oyuna girmeye uygun bir adam değil
kapanan rakip olsa iş değişir ama biz kapanırken koşucu adam gerekiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadroda malesef kotra oyniyacak bir yedek forvet yok. Transfer döneminde genc süratli bir oyuncu kiralik getirmediler hala anlamis degilimgömüldüğümüz anlarda oyuna girmeye uygun bir adam değil
hem forvete hem de kanada yedek için hızlı adamlar lazım.Kadroda malesef kotra oyniyacak bir yedek forvet yok. Transfer döneminde genc süratli bir oyuncu kiralik getirmediler hala anlamis degilim
Milli arada fitleşti daha iyi olacak gibi haberler vardı ama ilerleme yok. Sözleşmesinin bitiyor olması çok iyi denk geldi. Umarım güzel ayrılırız.
Iki pozisyon vardi, eski Icardi olsaydi onlarda kesin pozisyona girerdi.Sağdan açılan ortayı, ortayı açan adamın üzerine vurmak mı pozisyona girdi denilen şey
Aynı düşüncedeyim de yine de Osi sonrası Süper kupa döneminde falan muhtaç kalıcaz kendisine, toparlar umarım diyelim ama benim de beklentim ve ümidim yok.Iki pozisyon vardi, eski Icardi olsaydi onlarda kesin pozisyona girerdi.
1= Sane'nin getirdigi topta defans arkasi kosu yapmadi ve Sane en sonunda vurdu ama Icardi'ye bakis atti neden kosmadin diye...
2= Sallai'nin ortasinda 6 pas ön direge kosu yapardi eskiden. Onu da yapamadi.
Gercekten uzgunum Icardi adina...
Aynı düşüncedeyim de yine de Osi sonrası Süper kupa döneminde falan muhtaç kalıcaz kendisine, toparlar umarım diyelim ama benim de beklentim ve ümidim yok.