#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gömüldüğümüz anlarda oyuna girmeye uygun bir adam değil
kapanan rakip olsa iş değişir ama biz kapanırken koşucu adam gerekiyor
Kadroda malesef kotra oyniyacak bir yedek forvet yok. Transfer döneminde genc süratli bir oyuncu kiralik getirmediler hala anlamis degilim

Kadroda malesef kotra oyniyacak bir yedek forvet yok. Transfer döneminde genc süratli bir oyuncu kiralik getirmediler hala anlamis degilim
hem forvete hem de kanada yedek için hızlı adamlar lazım.
kanada alacağımız adam sadece yedek değil ilk 11'e de uygun olmalı hatta. barış'ın gidişat sıkıntılı.

Verdiğin hizmetler için teşekkürler ama miadın doldu artık kaptan. Olmuyor

Malesef ağır topcularin devri çoktan bitti Kaan icardi bunlar bizim ligde oynar ancak

Yaşattıkları çok büyük kimse inkar edemez. Ama maalesef futbolda dün yok bugün var. Devre arası güzel bir veda gerekiyor.

Milli arada fitleşti daha iyi olacak gibi haberler vardı ama ilerleme yok. Sözleşmesinin bitiyor olması çok iyi denk geldi. Umarım güzel ayrılırız.

Sözleşme uzatırlarsa valla söverim.

Bu adamı al şu haliye götür konferans liginde oynayan herhangi bir takıma, hiçbiri almaz bakmaz bile.

Sakatlığından dolayı mı böyle oynuyor, yoksa kendine bakmıyor mu? İletişim zaafiyeti var.

Her ne kadar sevsek İcardi futbolu bu saatten sonra anca MLS‘de oynayabilir.
Ne pres var, ne de hırs. Kafasında futbolu bitirmiş gibi gezmesi çok üzücü.

Sağdan açılan ortayı, ortayı açan adamın üzerine vurmak mı pozisyona girdi denilen şey
Iki pozisyon vardi, eski Icardi olsaydi onlarda kesin pozisyona girerdi.
1= Sane'nin getirdigi topta defans arkasi kosu yapmadi ve Sane en sonunda vurdu ama Icardi'ye bakis atti neden kosmadin diye...
2= Sallai'nin ortasinda 6 pas ön direge kosu yapardi eskiden. Onu da yapamadi.

Gercekten uzgunum Icardi adina...

Iki pozisyon vardi, eski Icardi olsaydi onlarda kesin pozisyona girerdi.
1= Sane'nin getirdigi topta defans arkasi kosu yapmadi ve Sane en sonunda vurdu ama Icardi'ye bakis atti neden kosmadin diye...
2= Sallai'nin ortasinda 6 pas ön direge kosu yapardi eskiden. Onu da yapamadi.

Gercekten uzgunum Icardi adina...
Aynı düşüncedeyim de yine de Osi sonrası Süper kupa döneminde falan muhtaç kalıcaz kendisine, toparlar umarım diyelim ama benim de beklentim ve ümidim yok.

Aynı düşüncedeyim de yine de Osi sonrası Süper kupa döneminde falan muhtaç kalıcaz kendisine, toparlar umarım diyelim ama benim de beklentim ve ümidim yok.
images

Akışına bırakmak lazım artık. Çalışırsa, kafaya koyarsa olur. Olmazsa bekler. Kimsenin forma garantisi yok. Hocanın çift santrfor eyyamına girmemesi olumlu.

Ayağına top değmedi yiğidimin.

Hoca süre bulsun diye sahaya atıyor ama geriye kapandığımız maçlarda sahaya atınca İcardi yüzünden oynayamıyormuşuz gibi oluyor.

Rakibe yığdımız maçlarda sahada olması lazım.

Aksi takdirde eksi yazıyor. Kontratak topçusu değil.

dün dündür bugün bugün mantığıyla hareket edip sezon sonunu bile beklemeden devre arası kendisiyle vedalaşılmalı zira bu spor duygusalligi hiçbir şekilde kaldırmaz. ligde kopardigimiz çerezlik maçların son bölümünde oyuna dahil olması dışında hiçbir şekilde oynamaması gereken bir fiziksel duruma sahip. osimhen, ben tükendim diyene kadar sahada kalmalı hatta kutucu bile daha verimli işler yapabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt