#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Icardi'min kendisini haksız yere eleştirenlere vermesi gereken cevap

Kortizon basmamışlar herhalde musiala ya o yüzden kilolu diye söyleniyor ya icardi için.

260520231-scaled-1-696x464.jpg

nerdesin baba

Kortizon basmamışlar herhalde musiala ya o yüzden kilolu diye söyleniyor ya icardi için.

Videoyu görür görmez ilk düşündüğüm şey hafif kilo aldığıydı. Bir de 19-20 yaşındaki futbolcuyla 32 yaşındaki futbolcunun metabolik hızı aynı olamaz. O yüzden Icardinin aldığı kiloyu daha çok göstermesinden normal bir şey yok.

Dün de yine klasik formundaydı. 4 senedir farklı bir tempoda oynamadı zaten bu adam. Gezen ama çok da baskı kurmayan bir profil. Gelince atsın yeter. CLde Osimhenden devam.

yaklaşık 44 yaşındayım . birçok topçu geldi geçti bu kulüpten . hagi , drogba , elmander profilimde yer alan kubilay türkyılmaz ve daha niceleri ...en büyük özelliğimiz forvetlerimiz genelde iyi oldu .
icardi gibi forvete bizim kulüp nasıl sabrediyor gerçekten anlamıyorum bizde bırak lakaytlığı başarısızlığa bile tahammül yok adamı alaşağı ederler topçu kim direk başkanı kovarlar bizde.

sorun adamın form tutması ya da kilosundan öte gamsızlığı .
dünya para alıp yedek kalmasını sorun etmiyor maç esnasında jog atıp çıkışta çok rahat ülkesine kaçıp instagramdan poz atabiliyor . osimhen sakatlansa ahmet kutucu ile barış ile lig biter mi ? hele cl hiç konuşmayalım.
ne reflesks ne zıplama ne koşma hiçbir şey kalmamış. güncel forvet kavramına tamamen zıt oldu . ben 90 kilo üstüyüm 6 ay çalışsam bundan ala performans sergilerim ki yaptım da 1.5 saat boyunca rahatlıkla olimpik havuzda 1dk dinlenme araları ile 50 metre git gel sürekli yüzebiliyordum yaklaşık 4 sene önce. ki yüzme futbolA göre daha zordur. sporcu alt yapım da yok zayıflamak için yapmıştım 79 kiloya kadar düşmüştüm. sonra kırmızı et sevdam baskın çıktı aldım yine .
düşünsene sane top taşıyacak icardi araya koşmayacak zıplamayacak bile. iki üç pas atar sonra atmaz bile. yerden yuvarlamakla gol atmasını bekleyeceksek hem takım mentali düşer hem disiplini sağlayamayız.
devre arasına kadar süre verilmeli aksi halde tadında bırakılmalı halı saha idman takımı değiliz kimse kusura bakmayacak

Osimhen afrika kupasına gidecek büyük ihtimalle sonuna kadar orada kalacak. bu yüzden bir forvet transferi şart kış sezonunda. Icardi maalesef hem fiziksel hem de maçtaki haliyle kendisine gösterilen sevgiye ihanet etmiştir. dün 70'de oyuna girdi, rakip defans ve kaleci neredeyse orta sahamıza kadar geldiler ve bir kere baskı yapmadı. Biz sana sevgiyi de verdik bol miktarda parada. hatta sorunlu eski eşinle yaşadığın sorunlarda bile bu taraftar sana her türlü desteği verdi mahkeme sürecinde ama sen.. umarım sözleşme uzatmak gibi hata yapılmaz ve mümkünse devre arası yollar ayrılır. Son olarak avrupanın herhangi bir kulübünde fiziksel olarak şöyle görünse veya sahada şöyle takılsa kadroya bile alınmaz.

Ha

Icardi'min kendisini haksız yere eleştirenlere vermesi gereken cevap

Haksız mi? Kardeşim 3 kuruş artırıp forma alıyoruz youtube aylık 150 lira veriyoruz öyle ahım şahım bi gelirimiz de yok. Herkesi eleştiririm kimse kusura bakmasın. Yürüyecek dermanı yok herifin sağlıklı yaşam koşusunu gitsin arjantin de yapsın.

Ben hâlâ İBB maçındaki pozisyonu hatırlayıp hatırlayıp gülüyorum. Bi insan kendini bu kadar mı bitirir…

Sahada korkuluk gibi dolasmaya basladi. Gercekten cok uzucu. Bir kac hafta onceki istek ve hirs bile yok. Niye boyle yapiyorsun kardesim yaw? Devre arasi gonderilmesini istemem. Ama is dunyasi nda boyle duygusalliklara fazla yer verilmiyor. Napcaz bilemedim.

Elde zaten Osimhen var, Barış var

Icardi olmasa bile kadrodaki diğer hücumcunun sırtı dönük oynayabilen farklı tarzda biri olması daha doğru

Abdullah Kavukcu: "Icardi 1 sene daha sözleşmesi olan bir oyuncumuz. 5 tane gol attı. Performansında düşüş olabilir ama Icardi bize neler kazandırdı? Bugün genç ve çocuk yaşta bu kadar seyircimiz olduysa Icardi sayesinde oldu. Sene sonu konuşacağız. Kalmasını isteriz."

Fenerbahçe veya Beşiktaş'ta oynuyor olsa, Arjantinlilerin Maradona'ya sevgisi gibi bir sevgi görürdü. Ama gel gör ki bizim nankörsaraylılar üç maçta harcamaya çalışıyor adamı. Üstelik şu an en hazır olmayan haliyle bile takımın en golcü oyuncusu olmasına rağmen.

Şu adama biraz destek olunsa ve zaman verilse, zaten toparlayacak. Daha 32 yaşında.

Ayıptır...

İcardi konusunda bu taraftarın yaptığı tam bir nankörlük.Bu kadar linç ve hakareti hakedecek ne yaptı bu adam.Üstelik öyle veya böyle takımın en çok gol atan adamı.

Bu fizik yapısıyla devam ederse bende sözleşme uzatmama tarafındayım.Ama atkadaş el insaf yahu.Biraz süre verelim.
Birde her oyuncu osimen gibi koşacak basacak diye birşey yok.
Yemin ederim mancestırdaki o aşırtarak attığı golü izledim.O zaman bile zor gidiyordu.Kilo falan hemen hemen aynı.
Sanki maç içeriisinde organize ataklar yaparak pozşsyon üstüne pozisyon yaratıyoruzda icardi girince yok hepsi kayboluyor.
Ezbere yorumlar var..

Bodo maçında bir tane pas atılmazmı arkadaş.Sane son ataklarda çok bencil davrandı.Eren kaleye vurdu pas verebiliedi.Jakops adamın topuna atlıyor.
Arkadaş herşeyde deli dana gibi koşmak değil.Çok ciddi organize atak yapma sıkıntımız var.
Attığımız tüm goller özellikle osimenin insan üstü bireysel baskılarıyla.

Bende istiyorum şöyle osimen çıktığında genç koşan bir alternatif forvet ama işte olmuyor.İcardi varsa oynar.Ve o girdikten sonrada ona göre oyum oynamak lazım.Akıllı olmak lazım.Birbirine yakın oynamak lazım.

dozunda eleştiriler normal ki ben de eleştiriyorum

birkaç ay idman yapsam daha iyi oynarım diyen adama cevap versek azılı icardici ilan ediliriz

ortanız yok mu arkadaş sizin niye her şeye siyah ve beyaz bakmak zorundasınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt