#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 307702

G.S. yüzyılını başlatan moment

#İcardi sevdamız engellenemez

ALLAH Mauro İcardi'den razı olsun diyoruz
Tam olarak budur.
ICARDI bu GALATASARAY yüzyılını başlatan önemli mihenk taşlarından biridir. Birileri size 50 milyonluk kallavi bir teklif verse anında gidersiniz geçici durduğunuz yerden ama ICARDI ise gitmedi bizi sevdi bizde onu çok sevdik. Sokaktaki çocukların GALATASARAY'a akın akın koşmasının sebebidir. O yüzden her zaman yanındayız her zaman.

gs'dan ayrıldıktan 5 sene sonra uruguay'da karşılaşan torriera-icardi:
:d

20231215_142125.webp

kocaeli maçından sonra o sinirle bunun fanlarına küfür olmayan bir laf ettim ceza aldım sanırım bir fanatiği beni raporladı. artık saldım . umarım senelik artan katlarla 10 milyon eurodan başlamak üzere bir 5 senelik sözleşme imzalarlar siz de rahatlarsınız icardisporlular.

twitterde anket var nerdeyse hepsi kalsın diye oy vermiş başlığa yazan fenerliler de kalsın demiş :) madem memnunuz kalsın .

Moderatör tarafında düzenlendi:
kocaeli maçından sonra o sinirle bunun fanlarına küfür olmayan bir laf ettim ceza aldım sanırım bir fanatiği beni raporladı. artık saldım . umarım senelik artan katlarla 10 milyon eurodan başlamak üzere bir 5 senelik sözleşme imzalarlar siz de rahatlarsınız icardisporlular.

twitterde anket var nerdeyse hepsi kalsın diye oy vermiş başlığa yazan fenerliler de kalsın demiş :) madem memnunuz kalsın .

Bende cezadan yeni döndüm bu herif yüzünden forumdan bi arkadaşla takıştık. Bizim taraftarları son dönemde anlamakta zorlanıyorum. Bizim erkek taraftarların yüzde 50 sinin gay olduğuna kanaat getirdim. Şekilcilik bu artık başka bişey değil. Yeni sözleşme imzalanacak muhtemelen ve bu adam 3 e 4 e o mukaveleyi imzalamaz. Sizin için Arabistana gitmedim o parayı tıkır tıkır alacam sizden modunda. Heleki sözleşme senesi antreman falan umrunda olmayan adam sözleşme imzalandiktan sonra neler yapacak Allah bilir. Yaşı da cabası.

Bende cezadan yeni döndüm bu herif yüzünden forumdan bi arkadaşla takıştık. Bizim taraftarları son dönemde anlamakta zorlanıyorum. Bizim erkek taraftarların yüzde 50 sinin gay olduğuna kanaat getirdim. Şekilcilik bu artık başka bişey değil. Yeni sözleşme imzalanacak muhtemelen ve bu adam 3 e 4 e o mukaveleyi imzalamaz. Sizin için Arabistana gitmedim o parayı tıkır tıkır alacam sizden modunda. Heleki sözleşme senesi antreman falan umrunda olmayan adam sözleşme imzalandiktan sonra neler yapacak Allah bilir. Yaşı da cabası.
Bununla sözleşme imzalayan haindir

Torreira her gün instadan spor yaptığı fotoğraflar paylaşırken, takım kaptanı dediğimiz arkadaşın aylardır eksiği olmasına rağmen antrenman yaptığına dair bir bilgi bile yok. Zamanında vedalaşmayı bilmek lazım. bu arkadaştan olmaz olmayacak da.

Torreira her gün instadan spor yaptığı fotoğraflar paylaşırken, takım kaptanı dediğimiz arkadaşın aylardır eksiği olmasına rağmen antrenman yaptığına dair bir bilgi bile yok. Zamanında vedalaşmayı bilmek lazım. bu arkadaştan olmaz olmayacak da.
Adam programlara çıkıyor orda antreman yapiyor

Osi de hiç paylaşmıyor onun içinde geçerli mi bu?

Geldi bizi şampiyon yaptı deniyor. Bende diyorum ki toreira geldi bizi şampiyon yaptı. Taylanli berkanli orta sahadan sonra geldi torreira yaptı bizi şampiyon.
Geçmişe mazi diyoruz. Bedavaya oynamadı zaten. Veda vakti geldi. Herşey zamaninda güzel. İcardinin son kullanma tarihi gecti

Maaşını 2.5-5 milyon bandına çekip kafayı sahaya verecekse kalsın o maliyetlere daha iyi oyuncu bulmak zor ama aynı maaş olacaksa teşekkür edip göndermeliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt