#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral'ın geri dönüşünü bekleyecem.Zor 1 sakatlıktan döndü.Kiloları da vermeye başladı.Ben kendisinden hep umutluyum..

Kral'ın geri dönüşünü bekleyecem.Zor 1 sakatlıktan döndü.Kiloları da vermeye başladı.Ben kendisinden hep umutluyum..
Forum, kralı arayışa çıktı :

21646 (7).webp

Bir yanda milli takıma çağrılmamasına rağmen formda olsa da devamlı çalışan torreira. Bir yanda zor koşan, temposu ve formu dipte olmasına rağmen extra çalışmak yerine zamanını gezerek geçiren ıcardi. Sonra da neden ıcardiye sallıyoruz, neden torreira falan örnek gösteriyoruz. Mesela sane örneği de var. milli takıma çağrılmadığı zaman extra çalışarak iyi bir geri dönüş yaptı ve bayağı beğeni de aldı. Icardi profesyonel bir oyuncu gibi davranmıyor ve davranacak gibi de durmuyor. Beklentisi olanlar ise masal dünyasında yaşıyor. hırslı ve çalışan sporcu geri dönüş alır. kalite falan anca çalışınca ortaya çıkan şeylerdir.

arjantinde galaya katılmış

bizim galaya da katılacak inş bir ara

çocuklarını görecek edecek dedik duygusal yaklaştık da çocuktan çok sevgilisi ile gezmekte

Şu durumdayken bile hala utanmadan izin yapabiliyorsa diyecek laf yok

Düpedüz saygısızlıktır bu, kendisine olan sevgi git gide azalıyor umarım farkındadır bunun ama hiç sanmıyorum

O değil de icardi kasımda ancak hazır olur diyenlerle dalga geçiyorduk yazın herif şubatta bile hoşaf gibi olacak belli ki. Faka bastık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O değil de icardi kasımda ancak hazır olur diyenlerle dalga geçiyorduk yazın herif şubatta bile hoşaf gibi olacak belli ki. Faka bastık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çalısmıyor ki reis herif çalışsaydi simdiye hazır olurdu zaten. Kasımda ancak hazır olur gerçekci bir öngörüydü yoksa. Artık çalışma eşiğini de geçtiğini düşünüyorum bu arada vahiy inse birden herife ve çalısma şevki gelse kendini toplamaya kalksa bile yapamaz muhtemelen artık.

artık karakterininde saglam oldugundan süphe etmeye basladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt