#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normal şartlarda kadro dışı bırakılmalı da işte öyle bir yapamazsın. Hem kapı gibi sözleşmesi var hem de öyle böyle seveni çok. En doğru olanı sezon sonuna kadar bu arkadaşı idare edip güzelce vedalaşmak. Sezon sonu yolları ayırmak da zor olmayacak çünkü kendi kendine sözleşme uzatmamamız için gerekeni yapıyor.

Acı gerçek, maalesef katılıyorum.

Sadece içimde ufak bir ümit taşıyorum Şeşkom. Tek santrafor olmasından kaynaklı yani 10 numara pozisyonunda oynamayacağı için. Ceza sahasına indirdiğimiz bir topu gole çevirme becerisinin hala var olmasından kaynaklı.

Zaten İcardi'ye dair elimizde kalan tek şey bu oldu, fizik kapasitesinden bağımsız bitiricilik veya gol sezisi kabiliyeti. İnşallah bu maçlarda iş görür. Yoksa zaten işimiz yaş. Mesele sadece İcardi değil, hadi öne attın Barış'ı, e abicim Barış robot mu, biyonik adam mı, yorulmayacak mı, kanat oyuncularından biri çıkınca mecbur Barış kanada İcardi forvete geçmeyecek mi

Bu süreçte İcardi muhakkak tüm bu maçlarda oynayacak ama 90 dk ama 30 dk.
ceza sahasına indirirsek omzu vurup alırlar topu ama kaleye bir kac metre kala, yüzü kaleye dönük ve kale boş olursa etkili olur. Onun dısında 1 metre top sürmesi ya da 10 sn top tutması gerekse yılda onun ucak biletlerinin onda birini kazanmayan stoperler alıp gidiyor topu.

Şu durumdayken bile hala utanmadan izin yapabiliyorsa diyecek laf yok

Düpedüz saygısızlıktır bu, kendisine olan sevgi git gide azalıyor umarım farkındadır bunun ama hiç sanmıyorum
umrunda bile degidir. Bir kontrat daha alıp emekliligi garantiledikten sonra ne Türkiyeye ugrar ne Galatasaray'ı hatırlar.

Bu adamın sürekli destek ve dayanak araması. Yaa abicim pon pon kız mısın sen yaa bıktık senin şu şatafatlı hayatındaki ajitasyondan. Sabah 5 te kalkıp işe gidiyorum ulan her gün yorgun argın eve geliyorum yediğimiz mobing in haddi hesabı yok. Neyse yaa amaan. Aşkın olayım diye diye herkes gay oldu kuran çarpsın

Arjantinde bireysel idmanlar yaptığı öğrenildi

c357354b-e130-4a01-8968-568ba758f440.webp

Neden çok üzülüyorum, sebebi bu. İcardi'nin formu vs bu halleriyle beraber Osimhen'le yan yana oynatabilmek vardı. Şuraya baksanıza Inter'deki İcardi yıkılmıyor üstüne fişek gibi, bi de şimdiki haline bak ya delirirsin

Geçen senede sakattı ama takımla beraber maçlara katılabilirdi tribünden destekleyebilirdi, biletini geçen sene sonunda kesmemiz lazımdı iyice cılkını çıkardık işin. Sözleşme zaten kesinlikle uzatılmaması lazımda devre arasıda iyi bir santrafor alınması lazım. Bodo Glimtteki eleman gibi biri olabilir 40-50 milyonluk bir heriften bahsetmiyorum. İcardi tamamen bitik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt