#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tek kelimeyla
images

Yine en iyi yaptığı işi yaptı

Golünü attı teşekkürler

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok ağır ve yine etkisiz ama tek vuruşu var. Icardi az süre bulmalı derken de yusufun oynamasından bahsetmedik. ıcardinin 69 yaşındaki hali yusuftan daha iş görür sahada. Singo sakatsa mecburen sallai sağ bek oynayacağı için union maçında ıcardi oynar çünkü başka alternatif yok.

Çok büyük kalitesin reyiz onu biliyoruz zaten de attığın golün hatırına bir şey demek istemiyorum bu akşamlık. Her ne kadar eleştirsem de, attığın gol dışında bir şey göremesem de Yusuf'un yerine oyuna sen girebilirmişsin onu gördük. Ha Kocaeli maçını da unutmadım hala. Yaptığın 10 günlük izinleri de bidon gibi görüntünü de gördüm ve unutmayacağım. Barışmamız için daha fazla şey gerekiyor.

Bir tık fizik olarak toparlamış. Bugünkü halinden bir tık daha ileriye gitse benim için yeterli. Sahada zaten ben golüm diye bağırıyor

Çok büyük kalitesin reyiz onu biliyoruz zaten de attığın golün hatırına bir şey demek istemiyorum bu akşamlık. Her ne kadar eleştirsem de, attığın gol dışında bir şey göremesem de Yusuf'un yerine oyuna sen girebilirmişsin onu gördük. Ha Kocaeli maçını da unutmadım hala. Yaptığın 10 günlük izinleri de bidon gibi görüntünü de gördüm ve unutmayacağım. Barışmamız için daha fazla şey gerekiyor.
Haaala gelip Icardi'ye bidon diyecek ne yaşattı bu adam size gerçekten anlamıyorum..

Gerçekten ilginçsiniz yahu. Rodri hala dönemedi, adam Gol krallığına oynuyor.
Maşallah diyelim küçük bir artçı sakatlık bile yaşamadı. Demek ki dikkatli bir şekilde iyileşiyor işte.

Icardi'ye doğru dürüst top getiremeyen bi takım var. Geleni de oynuyor, hiç de bir hatası gözüme batmadı.

Övün geçin ya ne kadar zor?!?

Haaala gelip Icardi'ye bidon diyecek ne yaşattı bu adam size gerçekten anlamıyorum..

Gerçekten ilginçsiniz yahu. Rodri hala dönemedi, adam Gol krallığına oynuyor.
Maşallah diyelim küçük bir artçı sakatlık bile yaşamadı. Demek ki dikkatli bir şekilde iyileşiyor işte.

Icardi'ye doğru dürüst top getiremeyen bi takım var. Geleni de oynuyor, hiç de bir hatası gözüme batmadı.

Övün geçin ya ne kadar zor?!?
Fiziğini görmüyorsunuz herhalde? Gol attı anladık daha önce de attı zaten. Mevzu bu değil. Milli aralarda full tatil yapmak yerine çalışsaydı, kendini güçlendirseydi şu an sahada çok daha faydalı olabilirdi. Osimhen'in sakatlıklarından bu kadar korkmuyor olabilirdik. Bu maçta gol attı diye mesela Icardi'ye fb maçında güvenebilir misin veyahut USG maçında? Ben söyleyeyim; Güvenemezsin.

Sözleşme yenilemeyecekseniz umurumda değil tavrı hoşuma gitmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt