#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi kötüydü de, kim iyiydi ki?
Adamı günah keçisi ilan etmenin manası yok.

Bu maçlık suç bulamıyorum açıkcası orta saha kanatlar hiç işlemedi İcardi bu artık kabullenmek lazım pozisyon hazırlaman lazım ki bi şeyler yapsın

Derhal 2 gün tatil ve İtalya gidiş dönüş bileti. Kaptan dinlensin.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önce övgüyle başlayıp abdest almamız gerekiyor beyefendiyi eleştirirken. Mesela ''Çok severiz göz bebeğimiz ama malesef yolları ayirmaliyiz sezon sonu''. Peygamber sanki beyefendi. Bi de sezon sonu ayırmalıymışız beyefendiyle yolları. Hadi lan ordan devre arası direk şutlanmali. Bu lanet takımdan devre arası
1. İcardi
2. Ahmet kutucu
3. Berkan kutlu
4. Sane
5. Sara
6.kaan ayhan
Daha sayamadığım 1-2 topçu daha derhal şutlanmali bu kulüpten. Yeter bıktık bu yeteneksiz tembel heriflerden.

Beli biraz dönse iy o topu içeri sokardı tekte. 3 ekmekli gece dönerine mi düştü ne yaptınn kraldiiii.

rakip defansı acayip yordu dağıttı alan açtı perdeledi bunlara gerek yok tek vuruş bel dönme biraz daha yükseğe zıpla falan arıyoruz 10 milyonluk maaşa..

Bir takımın kaptanı en az mücadele eden, basmayan, koşmayan, kuvvetsiz, mücadeleden kaçan, sorumluluk almayan, takımı ateşlemeyen üstüne üstlük her topçudan nerdeyse 3 katı maaş alan böyle bir topçu olursa diğer topçular niye mücadele etsin k. Takımda her oynadığı, oynamadığı her dakika zarardır. Her Avrupa performansında insan utanır diyorda utanma duygusu m var.

Ne bekliyordunuz ki? Aveller bir de olimpiyatda mı yarışıyor koşacak diyordu.
Geri kalan 10 kişi eşşek gibi koşup topu önüne atacak. Ancak karambolden denk gelirse
Avrupa'da yemez

Forvetin koşup mücadele edeceği bi müsabaka değildi ki. Herifler önde hem iyi bastılar geride de 3 adam fazla çıkmadan hem arkaya atılan topları hem de Diyagonal topları iyi karşıladı. Forvete top gelmediği gibi fazla boşluk da vermediler. Elma ile armutu ayırt etmek gerekir. Bi tane yarı volemsi bi şey vardı onu niye kaçırdın denir anca.

Takim önde cogalamiyor.. icardiye yardima gelen yok. Calim atip pozisyona sokacak adamda olmayinca icardiden ne bekliyorsunuz tam.olarak?😂

Ben icardi, Gs zaten büyük , daha büyük hale getireceğiz.

Hee bir de kimse bana top getirmedi. Yapacak bişi yok..

Yav bide 5 milyonluk gençlerbirliğine 1 gol atınca eleştirileride sahada cevap verdim falan diyor çıldırırsın:ddd O maçtada çok etkisizdi bence. Bizden gidince futbolu bırakacak iddia ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt