#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuna girmesi bir nevi elzemdi ve girdi. Eğer kalırsa sadece bu koşullarda girmeli ( 3. opsiyon veya 2 forvetten birisi kadroda yoksa 2. opsiyon)
Yine fener maçına benzer anlarda her oyuna girdiğinde sadece Okan Buruk sorumludur.

Arkadaslar ben gole sevinmedigi dedim yer, gol attildiktan hemen bir kac saniyesini dedim. Baksaniza herkes sevincten ziplarken kosarken, Icardi yuruyerek ters tarafa gidiyor. Ha sonradan gelmis sarilmis ( onu da yapsin bir zahmet). Ama bence herkes golden hemen sonra sevincten havaya ziplamisdir, ben öyleydim. Asagdaki goruntude daha iyi gozukuyor yuruyusu.

Arkadaslar ben gole sevinmedigi dedim yer, gol attildiktan hemen bir kac saniyesini dedim. Baksaniza herkes sevincten ziplarken kosarken, Icardi yuruyerek ters tarafa gidiyor. Ha sonradan gelmis sarilmis ( onu da yapsin bir zahmet). Ama bence herkes golden hemen sonra sevincten havaya ziplamisdir, ben öyleydim. Asagdaki goruntude daha iyi gozukuyor yuruyusu.

orada da seviniyor. osuruktan nem kapmamak lazım
1765023516850.webp

evet sevınmıyor

Bu sezon ki hareketleriyle kendi kendine galatasaray kariyerini bitirdi. Emin olun sadece mücadele etse ve liderlik yapsa kötü performans bile verse sözleşme verilirdi. Mental olarak güçsüz ve alıngan bir yapı olduğunu göstermiştir. Zaten son yıllarda da yaşadığı ailevi olaylarla iyice dağılmış halde.

burada sevindiği net gözüküyor, itibar suikasti yapmayalım

ne olursa olsun yeri ayrıdır icardi'nin. Galatasaray'a farklı bir aura katmış, kuşları hoplatmış, oyuncular açısından galatasaray'ın tekrar tercih edilen bir kulüp olmasında faydası olan bir oyuncuya düşman gibi bakacak değiliz. gönül ister ki tekrar form yakalasın, futbolu burada bıraksın ama maalesef zor görünüyor.

Gole sevinmiş yeni sözleşmeyi hak etti

Aşkın olayım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt