Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.540
- 11.509
- 1.473
Fenerbahçeye tombala çeksin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok öyle birşey, Osimhen'e gidip sarıldı adam.üçüncü golde sevinmedi bile….
Tamam sonradan sarilmis, ben sadece ilk saniyeleri gordum gol den sonra( yolladigim göruntude). Herkes Osimhenin yanina sevinerek sola kosuyor. Icardi de ters tarafa yuruyordu.Yok öyle birşey, Osimhen'e gidip sarıldı adam.
Oyunda olmasa orta haybeye gidecek ve gol olmayacaktı
Yaşa heis
Kafa açmayalım plisss.Humor olarak degerlendiriyorum bu postu
Kafa açmayalım plisss.
İyiyim dede, seni sormalı.Keyfin nasıl yegenim
Arkadaslar ben gole sevinmedigi dedim yer, gol attildiktan hemen bir kac saniyesini dedim. Baksaniza herkes sevincten ziplarken kosarken, Icardi yuruyerek ters tarafa gidiyor. Ha sonradan gelmis sarilmis ( onu da yapsin bir zahmet). Ama bence herkes golden hemen sonra sevincten havaya ziplamisdir, ben öyleydim. Asagdaki goruntude daha iyi gozukuyor yuruyusu.
Arkadaslar ben gole sevinmedigi dedim yer, gol attildiktan hemen bir kac saniyesini dedim. Baksaniza herkes sevincten ziplarken kosarken, Icardi yuruyerek ters tarafa gidiyor. Ha sonradan gelmis sarilmis ( onu da yapsin bir zahmet). Ama bence herkes golden hemen sonra sevincten havaya ziplamisdir, ben öyleydim. Asagdaki goruntude daha iyi gozukuyor yuruyusu.
burada sevindiği net gözüküyor, itibar suikasti yapmayalımArkadaslar ben gole sevinmedigi dedim yer, gol attildiktan hemen bir kac saniyesini dedim. Baksaniza herkes sevincten ziplarken kosarken, Icardi yuruyerek ters tarafa gidiyor. Ha sonradan gelmis sarilmis ( onu da yapsin bir zahmet). Ama bence herkes golden hemen sonra sevincten havaya ziplamisdir, ben öyleydim. Asagdaki goruntude daha iyi gozukuyor yuruyusu.
10 milyondan 3 yıllık sözleşme + sınırsız Arjantin uçak bileti... Şimdi değilse ne zaman?Gole sevinmiş yeni sözleşmeyi hak etti
Aşkın olayım..
Oraya kadar yuruyemezNiye uğurcanın arkasında beklemedin 2. golde