#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuna girdi ve gol pozisyonuna katki sagladi. Sevinmedi falan bos laflar.

Kral yorgun ve bitap düşmüş olabilir
Düşene bir de biz vuralım diyor olabilirsiniz
Vurursunuz eyvallah da
Ölmezse sıkıntı büyük....!!

Kral yorgun ve bitap düşmüş olabilir
Düşene bir de biz vuralım diyor olabilirsiniz
Vurursunuz eyvallah da
Ölmezse sıkıntı büyük....!!
çuvalla para alıyor kulubede yatıp son 15 dk falan sahaya çıkıp maç başını da alıp iki yaşam koşusu teri atıp duşunu alıp story için diyar diyar gezip keyfini yapıyor. gelişim olmadığına göre halinden şikayetçi değil aynen devam diyor.
bu eğer düşene vurmaksa :)))

Osimhen gibi adam önümde oynasa saygı duyarım. Ben de o kadar koşacak mücadele edecek savaşacak göt yok derim. Faydalı olmaya çalışırım.

Bunun sahada olduğu her an aciz bir GS oluyoruz maalesef. İyiyken girmiyor zaten de bu girince tamemen ümidimi yitiriyorum ben.

Çok kötü oynadigimizin iddia edildiği günde bu herif bile son on beş dkda iki gollük pozisyona girebilirdi beceremedi( altı pasta top onunde kalacaktı indiremedi & saneye atamadığı pas)

Pas bile vermekten aciz, finished player oldugu görünüyor. Bir de bu adamla yeni sözlesme ihtimali gündeme geliyor.

herifin bizdeki top class geçmişi kendisini hedef haline getirdi

fit değil evet ama adama da top gelmiyor ki

göbeğine ortanın cuk diye geldiği ama tutmak için hamle bile yapamadığı ve göbeğinden 2 metre sektiği sekans hüzünlü idi

Devre arası yolları ayıralım. Yoksa iş tatsız bir noktaya gidecek.

1765326656390.webp

Ulan en iyi yaptığın şey pas kalitesiydi. O pası verse güzel pozisyon olacaktı.

Kilo almış formsuz olmasını falan geçtim. Adam son 5 dk giriyor koş mücadele et defansa falan yardıma gel hiç birşey umrunda değil. Gidişat sıkıntılı yere gidiyor kötü olmadan vedalaşmak lazım.

Ilk sezon tjk ya koydugumuz macin genis ozeti denk geldi.Git kral seni boyle hatirlamamiza izin ver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt