#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence İcardi’nin kalması lazım
Hatta bir adım ötesini söyliyeyim zarar etmeden Osimhen’in satılması lazım
Bekletirsek çok büyük zarar edebiliriz Osi’den
Sonra da o kadar pahalı olmayan yine üst seviye bir golcü alıp, oluşacak bütçeyle de diğer 2-3 mevkiye üst seviye adamlar alınabilir
Osimheni satmanı bile anlayabilirimde icardi kalamaz artik

Anlaşılmalı uygun bir maaşa ikna edilmeli ve kalmalı. Kim gelirse gelsin takıma bu adamdan öğrenecek çok şeyi olacak. Osimhen mesela iyi izlemeli topa nasıl vuruyor. Tam bir usta.

hala aynı fikirdeyim sene sonu yolları güzelce ayırmalıyız fiziken toparlanacağını hiç sanmıyorum

amma & lakin twitterda sağda solda bu adamı itin götüne sokup hakaretler edenler, itibarsızlaştırmaya çalışanlar gsli değil dümdüz birer mongoldur, fikir özgürlüğü falan bi yere kadar

aynı şey muslera, ft gibi bu kulübe sonsuz hizmet etmiş kişiler için de geçerli, taraftarlık nedir bilmiyor koduklarım

en zeki ve mantıklı taraftar sensin, hepimiz salağız

ya boş yapma kardeşim böyle osuruk ötesi istatistikler yapınca adamı göklere çıkarıyorsunuz sonra kendini mesih zannediyor

Haftaya kasımpaşa maçında ceza sahasında topla buluşamadan maçı bitirdiğinde görüşürüz kim salak kim akıllı

Fizikten bitik olabilir ama bitiriciliği hala Osimhen'den daha iyi...

Kötü olduğu maçlara bir bakın kanatların o kadar işlevsiz ki kac tane orta açılıyor kac tane asist yapılıyor da o gol atamıyor

Icardi Galatasaray'a geldiği günden beri hiçbir zaman fiziksel kapasitesiyle ön plana çıkan bir adam olmadı ki zaten. Bitiriciliği ve oyun zekasıyla iş yapan bir futbolcu Icardi. Ağır bir sakatlıktan çıktı. Buna rağmen takımın en golcüsü konumunda. Taraftar biraz sabretmeyi bilse keşke.

ya boş yapma kardeşim böyle osuruk ötesi istatistikler yapınca adamı göklere çıkarıyorsunuz sonra kendini mesih zannediyor

Haftaya kasımpaşa maçında ceza sahasında topla buluşamadan maçı bitirdiğinde görüşürüz kim salak kim akıllı
Gotune teneke baglayip yollayalim?

Gitsin diyene saygim var, s.tirsin gitsin diyene saygim yok. Galatasarayliligindan da suphe edeeim.

hala aynı fikirdeyim sene sonu yolları güzelce ayırmalıyız fiziken toparlanacağını hiç sanmıyorum

amma & lakin twitterda sağda solda bu adamı itin götüne sokup hakaretler edenler, itibarsızlaştırmaya çalışanlar gsli değil dümdüz birer mongoldur, fikir özgürlüğü falan bi yere kadar

aynı şey muslera, ft gibi bu kulübe sonsuz hizmet etmiş kişiler için de geçerli, taraftarlık nedir bilmiyor koduklarım

Fatih Terim, Ali Sami Yen'in bir nevi amacını başarmış tek isim, var mı daha ötesi efsane olarak bilmiyorum
Muslera ise bu kulübün en fazla formasını giymiş oyuncusu, bir diğer efsane

Normal şartlar altında başka yerlerde bu denli 2 ismin heykeli olur, burada salağın teki gelip Kovalera diyor, diğeri çıkıp FT futbolu bilmiyor diyor

Gotune teneke baglayip yollayalim?

Gitsin diyene saygim var, s.tirsin gitsin diyene saygim yok. Galatasarayliligindan da suphe edeeim.

abi osimhene sallayıp icardi fala övülmüş onlara istinaden yazdım nerde demişim s.g. falan her attığı golden sonra aylardır sahada gezmesi unutuluyor ona kızıyorum

abi osimhene sallayıp icardi fala övülmüş onlara istinaden yazdım nerde demişim s.g. falan her attığı golden sonra aylardır sahada gezmesi unutuluyor ona kızıyorum
Kotu olduguna hem fikirim. Sadece itin gotune sokma cabasi var medyada, ona tiltim. Seni tenz8h ediyorum. Bence kalmali, zaten Muslera - Mertens gibi figurleri kaybettik, ama gidecekse de adam gibi ugurlamaliyiz.

Osimhen'i satarsan o kalibre adami biraz zor bulursun. Bulsan, bu boktan lige gelmeye ikna edemezsin. Calisan makinayi ne diye kurcaliyoruz hocam?

Oraya topu taşıyamayınca Osi de olsa bazı maçlarda atamıyoruz, yani makina her maçta çalışmıyor
Zaten önce sistem değişmeli
Sistem olmayınca 2-3 maçta bir ekstra bir iş yapsın diye bu kadar ekstra adam alınca diğer bölgelerde ve yedeklerde vasat kalıyoruz
Yine iyi bir golcü olsun, boğuşabilsin, 75 mln’a sat, 35-40’a bulursun

Kotu olduguna hem fikirim. Sadece itin gotune sokma cabasi var medyada, ona tiltim. Seni tenz8h ediyorum. Bence kalmali, zaten Muslera - Mertens gibi figurleri kaybettik, ama gidecekse de adam gibi ugurlamaliyiz.

Muslera demişken, özellikle bu hafta bu konuyu inceledim. Sanchez'in bu seneki dalgalı performansını buna bağlıyorum. Geçen seneki maçları açıp izleyebilirsiniz, ben epey bi baktım, Muslera -doğal olarak hem takım kaptanı, hem gerçekten herkesin lideriydi- maçlarda sürekli Sanchez'e ve Apo'ya bağırıyor, gazlıyor veya bazen fırça çekiyor. Bence böyle böyle Sanchez'in konsantrasyonunu yüksek tutmayı başarıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt