#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiziksel olarak hala oldukça kötü ama Süper Kupa maçlarında iş yaptığı taktirde sözleşme uzatılmasına pozitif yaklaşılabilir baştan beri söylediğim üzere, final maçı da kritik olacak bu noktada.

O yüzden kanat alınacaksa biraz santrafor özellikli de olursa en azından fizik kalite gerektiren maçlarda alternatif olarak da değerlendirilebilir.

Doğru planlama yapmak lazım.

Icardinin son maçlarda iyi oynamasinjn asıl sebebi yunus. Futbol organize kompleks bir oyundur. Yunusun dönmesi saneyi sarayı hatta barışı ve tabiki de icardiyi üste çekti. Yunus öyle bir bağlantı yapıyor ki açın geldiğinden beri atılan gollere hepsinde Yunusun bi payı var. Yunus saneye sane de icardiye sonuç gol.
Yunusun şu an için ikamesi maalesef yok. Bu kötü bir durum. Yunus gibi bir oyuncu alalım desen net 30 u gözden çıkarman lazım.

1767680601354.webp
ral

Icardi’yi ya gonderirsin ya da en az 5 verirsin. O kariyerde adama Sallai, Sara maasi veremezsin. Bana kalirsa 1 sene uzatilmali, kabul etmezse yol verilmeli. Ancak olucu moduna gecip bu guzel hikayeyi bok etmenin anlami yok.

Yav renkdaş şöyle de oldu böyle de oldu diye bahane aramayın, adam fitleşmiş,hızlanmış ve forma girmeye başlamış işte. Bundan önceki icardi'den çok farklıydı
Kral ben BJK maçındaki sakatlıktan beri aynı yerdeyim geçen sene sakatlanmadan önce de aynı durumdaydı. Bitmiş maçlarda fişi çekiyor da dün maçı Ts 2-1 ken döndürseydi ki boş kaleye yakın pozisyonu kaçırdılar arka direkte burada gene hedef gösterilecekti.

Yani golü atana kadar tamamen fiziksel bitkinlikten kaynaklı kaç tane topu da yedi bir ara Yunus fena kuruldu.

Ghezzal’in tekmeyi yedikten sonra fiziken o seviyeleri göremedi bir daha. Yani yedek golcü olmayı kabul edeceğini de sanmıyorum.

maçın başında saneye attığı tek pas mükemmeldi

maaşını 3m eurodan 4e çıkartmayı haketti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt