Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.144
- 66.279
- 4.843
Gönderilsin diyordun
Vallahi sizin kadar hızlı dönen topluluk yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gönderilsin diyordun
Vallahi sizin kadar hızlı dönen topluluk yok

Thiery Henryİcardi bitiriciliği Osimhen’de olsa neler olurdu hiç düşünemiyorum
Top Kendisine gelmeden önce sol tarafa dönüp bakıyor. Icardi takımdaki çevre kontrolü en iyi olan adamlardan birisieren e attığı pasın kale arkası görüntüsü de var orda da anlasılmıyor. yaklasık 40mt hiç arkasına bakmadığı kesin. seslendi falan herhalde baska acıklaması yok o pasın. genede sadece sesle oraya o pasın atılması icardi mucizesidir.
Ya sg lanvaziyet alın çift forvete dönüyoruz. mümkün değil kenarda kalması. kalırsa sezon sonu gider.
İcardi bitiriciligi Yunusta olsa henry jr derdim belki.Thiery Henry
Baris ya da oynarsa kutucu ile belki ikili olurlar. Hatta belki sane ile bilevaziyet alın çift forvete dönüyoruz. mümkün değil kenarda kalması. kalırsa sezon sonu gider.
Nasıl değildi yavİcardi bitiriciligi Yunusta olsa henry jr derdim belki.
Henry komple bir forvet degildi, kanattan iceri bitirici bir adamdi
İnş henry diye onyekurudan bahsetmişsindir bu posttaİcardi bitiriciligi Yunusta olsa henry jr derdim belki.
Arsenalde biraz daha forvetti evet ama bizim alistigimiz gibi degildi yav. Arsene Wenger degisik oynatiyordu o takimi cok. İleri uc adamiydi ama kornere yakin da baya is yapiyordu.Nasıl değildi yav
Juve’de kanat oynattılar bir bok yapamadı Arsenal’de ortaya koyulduktan sonra o efsane kariyeri yaptı.
Hatta Barca döneminde Guardiola’nın farklı beklentileri olmasına çok şaşırdığını söylemişti, malum kanat oynamıştı orada.
yav can abi.İcardi bitiriciligi Yunusta olsa henry jr derdim belki.

Pivot forvet degildi diyeyim en azindan. Fazlasiyla gezgindi ya Henry , sirf uc noktada asist almazdi ki. Caprazdan calimla girip bitirdigi gol cokİnş henry diye onyekurudan bahsetmişsindir bu postta
Tip olarak değildi ama komple forvetti bence. Dribbling, sırtı dönük oyun, hız, çalım, pas, şut, fizik hepsi vardı.Arsenalde biraz daha forvetti evet ama bizim alistigimiz gibi degildi yav. Arsene Wenger degisik oynatiyordu o takimi cok. İleri uc adamiydi ama kornere yakin da baya is yapiyordu.
Osi /icardi tipi degildi tam bence acikcasi.
Mukemmel bir oyuncuydu valla.ama cevresi de iyiydi cok hem arsenal hem barca(zaten burasi uc nokta). İki takimda da ileri hattin hepsi tabela yapiyordu
Ben biraz pivot 9lara kafada aliskin oldugum icin oyle diyor olabilirim.Tip olarak değildi ama komple forvetti bence. Dribbling, sırtı dönük oyun, hız, çalım, pas, şut, fizik hepsi vardı.
Benim de izlemekten en çok keyif aldığım adamların başlarında gelmiştir hep.Ben biraz pivot 9lara kafada aliskin oldugum icin oyle diyor olabilirim.
Mukemmele yakindi ya her sekilde. Zaten onun barcaya gitmesi ile aguero citye gidince arsenalden citye donmustum EPL icin.(Aradaki boslukta takip etmemisimdir bile belki epl yi)
Bakinca o arsenalden kupa aldik yav dusununce.