#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Batagov Osiye karsi iyi gözüküyordu da, Icardi beyiniyle kac kere mahfetti dün Batagovu saymayi biraktim.

Mauro İcardi. Duygusal bir Virtüözün çaldırdığı bir Tango gibisin be adam. 3 sezon boyunca yaşattıklarına böyle bir mutlu son yazıyorsun ya daha ötesi yok. Çok net bir gol ama daha önemlisi yaptığın harika asistti. Zamanla daha da fit olacaksın inşallah.
-pjauix.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vaziyet alın çift forvete dönüyoruz. mümkün değil kenarda kalması. kalırsa sezon sonu gider.

eren e attığı pasın kale arkası görüntüsü de var orda da anlasılmıyor. yaklasık 40mt hiç arkasına bakmadığı kesin. seslendi falan herhalde baska acıklaması yok o pasın. genede sadece sesle oraya o pasın atılması icardi mucizesidir.

İcardi bitiriciliği Osimhen’de olsa neler olurdu hiç düşünemiyorum

eren e attığı pasın kale arkası görüntüsü de var orda da anlasılmıyor. yaklasık 40mt hiç arkasına bakmadığı kesin. seslendi falan herhalde baska acıklaması yok o pasın. genede sadece sesle oraya o pasın atılması icardi mucizesidir.
Top Kendisine gelmeden önce sol tarafa dönüp bakıyor. Icardi takımdaki çevre kontrolü en iyi olan adamlardan birisi

İcardi bitiriciligi Yunusta olsa henry jr derdim belki.

Henry komple bir forvet degildi, kanattan iceri bitirici bir adamdi
Nasıl değildi yav

Juve’de kanat oynattılar bir bok yapamadı Arsenal’de ortaya koyulduktan sonra o efsane kariyeri yaptı.

Hatta Barca döneminde Guardiola’nın farklı beklentileri olmasına çok şaşırdığını söylemişti, malum kanat oynamıştı orada.

Nasıl değildi yav

Juve’de kanat oynattılar bir bok yapamadı Arsenal’de ortaya koyulduktan sonra o efsane kariyeri yaptı.

Hatta Barca döneminde Guardiola’nın farklı beklentileri olmasına çok şaşırdığını söylemişti, malum kanat oynamıştı orada.
Arsenalde biraz daha forvetti evet ama bizim alistigimiz gibi degildi yav. Arsene Wenger degisik oynatiyordu o takimi cok. İleri uc adamiydi ama kornere yakin da baya is yapiyordu.

Osi /icardi tipi degildi tam bence acikcasi.

Mukemmel bir oyuncuydu valla.ama cevresi de iyiydi cok hem arsenal hem barca(zaten burasi uc nokta). İki takimda da ileri hattin hepsi tabela yapiyordu

İnş henry diye onyekurudan bahsetmişsindir bu postta
Pivot forvet degildi diyeyim en azindan. Fazlasiyla gezgindi ya Henry , sirf uc noktada asist almazdi ki. Caprazdan calimla girip bitirdigi gol cok

Aguero tarzi gibiydi benim aklimda daha cok acikcasi. Belli bolge degil komple hucum hattini kullandigi icin

Arsenalde biraz daha forvetti evet ama bizim alistigimiz gibi degildi yav. Arsene Wenger degisik oynatiyordu o takimi cok. İleri uc adamiydi ama kornere yakin da baya is yapiyordu.

Osi /icardi tipi degildi tam bence acikcasi.

Mukemmel bir oyuncuydu valla.ama cevresi de iyiydi cok hem arsenal hem barca(zaten burasi uc nokta). İki takimda da ileri hattin hepsi tabela yapiyordu
Tip olarak değildi ama komple forvetti bence. Dribbling, sırtı dönük oyun, hız, çalım, pas, şut, fizik hepsi vardı.

Tip olarak değildi ama komple forvetti bence. Dribbling, sırtı dönük oyun, hız, çalım, pas, şut, fizik hepsi vardı.
Ben biraz pivot 9lara kafada aliskin oldugum icin oyle diyor olabilirim.

Mukemmele yakindi ya her sekilde. Zaten onun barcaya gitmesi ile aguero citye gidince arsenalden citye donmustum EPL icin.(Aradaki boslukta takip etmemisimdir bile belki epl yi)

Bakinca o arsenalden kupa aldik yav dusununce.

Ben biraz pivot 9lara kafada aliskin oldugum icin oyle diyor olabilirim.

Mukemmele yakindi ya her sekilde. Zaten onun barcaya gitmesi ile aguero citye gidince arsenalden citye donmustum EPL icin.(Aradaki boslukta takip etmemisimdir bile belki epl yi)

Bakinca o arsenalden kupa aldik yav dusununce.
Benim de izlemekten en çok keyif aldığım adamların başlarında gelmiştir hep.

Hem oyun kurucu hem santrafor gibiydi Arsenal’de ve çok baskındı.

Tek kötü yanı Milli takım kariyeri bence çok vasattı bu biraz orada Zidane’ın üzerine takım kurulduğu için olabilir. Trezeguet’nin vs önündeydi tabii ki ama daha iyi olabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt