#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olayın özeti budur.
Yaw rfsyi unuttum. Ona karşı bile sırıtıyor herif.

Kanatlar çizgiye inecek bu herifin ayağına atacak bu da tek vuruşla gol atacak başka hiçbir olayı yok.

Ha çizgiye inilip kesilen ortalar da biz rakibi boğmuşken ve dolayısıyla bu içerdeyken açılacak.

Kanatlar kontradan çizgiye inip ortaya açtığında bu herif ortalıkta olmuyor çünkü koşacak hali yok. Yetişemiyor kanatların hızına.

Bu sene bu kadroyla Derbi galibiyeti alamadıysak Kral'a değil Okan'a yazar.Lig'de şu kadronun her Takım'a karşı oyun olarak 1 üstünlüğü olması gerekirken bu yeni iyileşmiş ve çoğu Maç'ta da yedek olarak oynatılan adama haksızlık olur bence..

Bu sene bu kadroyla Derbi galibiyeti alamadıysak Kral'a değil Okan'a yazar.Lig'de şu kadronun her Takım'a karşı oyun olarak 1 üstünlüğü olması gerekirken bu yeni iyileşmiş ve çoğu Maç'ta da yedek olarak oynatılan adama haksızlık olur bence..
bırak artık savunmayı be dostum

tek başınasın

Yaw rfsye unuttum. Ona karşı bile sırıtıyor herif.

Kanatlar çizgiye inecek bu herifin ayağına atacak bu da tek vuruşla gol atacak başka hiçbir olayı yok.

Ha çizgiye inilip kesilen ortalar da biz rakibi boğmuşken ve dolayısıyla bu içerdeyken açılacak.

Kanatlar kontradan çizgiye inip ortaya açtığında bu herif ortalıkta olmuyor çünkü koşacak hali yok. Yetişemiyor kanatların hızına.
Bugün ki maçta Eren çizgiye indiğinde bu ceza sahası çizgisinde takılıyordu.

1. Hocan gelmeyecek
2. Kralın bu takımdan defolup gidecek

bu sezon fener stoperlerinin daha rahat oynadığı maç yoktur
Stoperleri rahatsız edemediği için her fırsatta yunus sane barışın başında beş tane fbli vardı. Sanıldığından daha büyük zararı var ama Twitter tayfa romantizm kasacak diye sözleşme uzatcaklar

23-24 0-1'lik Fb
24-25 süper kupa jk
Yank boys maçları
Jülüa maçı
Kocaeli maçı
Bugünkü maç

Hepsinde ezik GS war. Tek ortak noktası bu herif. Osi gelince direkt oyun düzeliyor.
Bu arada Barış'ın forwet olduğu versiyonda da düzeliyor. İlla Osi'ye de gerek yok. Frankfurt maçında mesela oyun olarak iyiydik. Bu herif girince poşete döndük. Sorun direkt bu herif

Stoperleri rahatsız edemediği için her fırsatta yunus sane barışın başında beş tane fbli vardı. Sanıldığından daha büyük zararı var ama Twitter tayfa romantizm kasacak diye sözleşme uzatcaklar

sadece o da değil

orta sahanın eksik kalmasından da sorumlu stoperler rahatça çıktığı için

Zorluk seviyesi biraz yüksek maçlarda oynamamalı. Ama sanenin orta saha civarlarında top kontrol edememesiyle yunusun 90 dk olumlu hareketi olmamasını ona bağlayıp gülünç olmamak şart

Yabanci siniri 10+4e giderken buna kontenjan harcamak acayip aptalca bir hamle olur. Üstüne utanmadan zaten 5-6 milyondan asya imza atmayi istemez. En gec yazin gitmeli ve umarim artik askin olayim tayfa'da, dandik anadolu takimlarina tek vurusla gol attigi an kafa acmaz.

Daha kornerde tuttuğu adamın voleyle atmasına değinemedik. Üstelik düz biri de değil. Direkt muhattabı Österwolde

Yabanci siniri 10+4e giderken buna kontenjan harcamak acayip aptalca bir hamle olur. Üstüne utanmadan zaten 5-6 milyondan asya imza atmayi istemez. En gec yazin gitmeli ve umarim artik askin olayim tayfa'da, dandik anadolu takimlarina tek vurusla gol attigi an kafa acmaz.
Ahbap yabancı sınırsız olsa ne olacak gözünü seveyim. Icardi kalmak istiyorsa kendi bize cebinden para wermeli. Ben o şartı bile kabul etmem orası ayrı

bi magazin skandalı bekliyorum kendisinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt