#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bitik ama kanat oyuncularin ne orta acabiliyor ne calim atabiliyor nede ayakta durabiliyorsa bu adama kizamam arkadas

Oosterwoldenin golün de güya tutuyordu beyefendi. Aynı Oosterwolde sakatlandığı pozisyonda ileride niye gol arıyordu sizce ? Çünkü bu beyfendi rakip stoperlere tehdit oluşturamıyor. Osimhen varken rahat hareket edemiyor veya oyuna dahil olamıyorlar orta saha çizgisine basamıyor rakip stoperler ama bu aşk adam rakibi rahatsız etmediği için rahat oynuyorlar.

Terlemedi bile. 3 Tane atsak belki 4.golü atardı boş savunmaya sabaha kadar Simge dinlerdiniz

Bu arada Barış'ın forwet olduğu versiyonda da düzeliyor. İlla Osi'ye de gerek yok. Frankfurt maçında mesela oyun olarak iyiydik. Bu herif girince poşete döndük. Sorun direkt bu herif
Geçen 2020 yılındaki atalanta psg özetine denk geldim, neymar her pozisyonda fırça kaymış buna hareket etmiyor diye. Dk 80de bunu çıkarıp chupo-motingi sokuyorlar biraz hareketli oynuyor maçı çeviriyorlar. Böyle zor maçlarda tembellik olacak iş değil artık, biraz kuvvetli olsa rakibi dağıtsa yine katlanırız da o da yok artık, eskiden havadan büyük tehditti son kafa golünü ne zaman attı hatırlamıyorum bile

Zorluk seviyesi biraz yüksek maçlarda oynamamalı. Ama sanenin orta saha civarlarında top kontrol edememesiyle yunusun 90 dk olumlu hareketi olmamasını ona bağlayıp gülünç olmamak şart
ağabey bence de çok haksızlık ediliyor kaptana
fakat hedef maçlarda sahada olmamalı diyecek durumda da olmamalıyız
bu gidişat terse döner mi kendisi için

Olmuyor abim olmuyor. Bari yedek bi eleman alınsaydı ikinci yarı oyuna atardın. Koşmuyor. Ayağına atmazsan topu olmuyor

Kendisini çok seviyorum ama veda vakti geldi.

Bir profilin Osimhen diğer profilin Icardi olduğu bir dünya yok.

Osimhen'in benzer ama ucuz profilini bulup yola devam etmemiz gerek.

Bu takım hem A'yı hem B'yi iyi oynayamaz.

Çocukları gsli yaptığını düşünürsek sözleşme uzatılmalı derim
images (1) (9).webp

Çok sevdik hala daha seviyoruz. Bir nesli Galatasaraylı yaptın, inkar eden taş olur. Aşkın olduk ama bence buraya kadar... Belli ki o sakatlık senin üst düzey futbol kariyerini bitirmiş, çok üzücü. Yaş da var tabi ki.

Bir de şu var tabi; bu takım Osimhen'e göre oynuyor artık ve buna alıştı. Osimhen'in yokluğunda da yine 1-2 tık altı ama aynı tarzda bir santrafora ihtiyacımız var. Osimhen yoksa Icardi var olayı da olmuyor yani artık yürümüyor. Bambaşka tipte iki oyuncu. Ha ilk geldiğin sezondaki fit halin ve enerjin olsa yine tam anlamıyla olmaz belki ama o zaman Osimhen yoksa Icardi var olurdu bir şekilde oldururduk. Hatta 22-23 sezonundaki Icardi mi yoksa Osimhen mi deseler cidden karar veremezdim, mutlaka şu oynamalı 11'de diyemezdim. Hangisi yedek kalsa çok yazık olur diye düşünürdüm. İşte o seviyelerden bu seviyelere geldin reyiz. Kalite ve yetenek kaybolmuyor ama mücadele gücünü ve fizik kaliteni büyük ölçüde yitirdiysen olmuyor maalesef.

Şimdi Osimhen'i yedekleyecek aynı tipte bir oyuncu alsalar arıza çıkaracaksın. Kendi gerçeğini kabullenemeyip kibirle Osimhen yoksa illa ben oynayacağım diye tutturacaksın, oynamazsan da takımda huzursuzluk çıkaracaksın. İşte tam da bu yüzden artık yolun sonuna geldik reyiz. Bu şekilde devam etmesi mümkün değil.

Güzel ayrılalım lütfen.

Arabistan Ligi'ni arada bir izliyorum orada bile bir fiziksel mücadele var. Arjantin Ligi de basit değil. Şu haliyle sadece MLS'te oynayabilir. Avrupa'da oynama şansı yok.

Morata solucanı kadar bile top oynamıyorsun, evet solucanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt