#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav sorun bu zaten, bak bilmiyoruz işte. La bi takım as kalecisinin her şeyini bilir, bilmelidir.

Biz 27 milyon euro verdik, ilk final maçımızda yedek kaleciyle oynadık. Uğurcan as kalecimiz ve kendisiyle bi final maçına çıkıp ortaya nasıl bi karakter/perf koyacağını bilmiyoruz. Böyle saçma iş mi olur düşündükçe inanamıyorum aklım mantığım almıyor bunu hala.

Edit: Uğurcan yerden gelen toplarda hayvan gibi iyi bi kaleci, muhtemelen ilk golü yemezdik.
Zaten golden sonra daha artti güvenleri eger ugurcan oynayip o topa cecit vermese mac baska yere gidebilirdi.

Egemen Bağış gibi takılması pek hoş değil doğrusu

Muslera bu şahsın on katı iyi kaptandı. Selçuk İnan bile daha iyi kaptandır bundan. Keşke apokerimi filan yapsalardı. Van dijk filan gelecekse eğer direkt ona versinler kaptanlığı sezon sonu.

Kendisini çok seviyorum ama şu anki haliyle maalesef büyük maç topçusu değil. Ne Şampiyonlar Ligi, ne de derbi maçlarda gerekli etkiye ulaşamıyoruz Icardi ile.

Ha kalsın mı? Kalsın. Maaşında indirim yapılsın, 2 yıl daha kalsın mesela ama ne yazık ki şu anki form durumuyla kesinlikle birinci santrfor değil. Bunu Icardi'yi en seven Galatasaray taraftarlarından biri olarak söylüyorum.

Zorluk seviyesi biraz yüksek maçlarda oynamamalı. Ama sanenin orta saha civarlarında top kontrol edememesiyle yunusun 90 dk olumlu hareketi olmamasını ona bağlayıp gülünç olmamak şart
Noktayi koymuşsun ustad

'Trabzon maçında ne forvet ama'

fb maçında zerre mücadele etme,tek sutun olmasın.icardi o zeminde ortasahaya gelip pas dağıtsın evet

Bu adam hiçbir vakit fiziği ile ön plana çıkan bi adam olmadi,cezasahasi ici golcüsü

Sara ve icardiye gereksiz bi takıklık var.ustelik ikisi de son dönemde katkı veriyo

Icardi'nin kendisinin umrunda olmayan şeyi ben niye takayım

Kendi de paylaşıyor benzer şeyleri ayrıca
Yalnız burada ufak bir detay var ,mevzu icardi degil orada hakaret edilen gs forması ve arması
Icardi olmaz ahmet mehmet olur
Tabi bu tarz seyleri kendi kitlemiz okadar normallestirdki adamlarda cosuyor haliyle

Noktayi koymuşsun ustad

'Trabzon maçında ne forvet ama'

fb maçında zerre mücadele etme,tek sutun olmasın.icardi o zeminde ortasahaya gelip pas dağıtsın evet

Bu adam hiçbir vakit fiziği ile ön plana çıkan bi adam olmadi,cezasahasi ici golcüsü

Sara ve icardiye gereksiz bi takıklık var.ustelik ikisi de son dönemde katkı veriyo
Adam gollerin yüzde 90 ından fazlasını ceza sahası içinde atmış. Adamı ceza sahasında buluşturamıyoruz, düzgün orta çekemiyoruz, sonra da adam kötü diyoruz.
Saraya eleştiriler ise trajikomik. Hiç girmeyeceğim o konuya. Önce İlkay ve Lemina eleştirilsin, sonra sıra Saraya gelsin.

Maçın başından sonuna kadar çok daha kötü oynayanlar varken dün için günah keçisi ilan etmeye gerek yok. Zaten uçup kaçmasını bekleyen yoktu. Hatta bu kadar kötü orta saha ve hücum hattı varken Osimhen olsa bile sonuç değişmeyebilirdi.

Kötü de başlamadı aslında, ceza sahasında dikilip durmadı, duran topta da kendini boşa çıkarttı ama Sanchez tamamlayamadı. Neyse uzatmaya gerek yok, sonuç olarak aynı yerdeyiz. İyi şekilde vedalaşıp kendisini her daim iyi anmalıyız.

Adam gollerin yüzde 90 ından fazlasını ceza sahası içinde atmış. Adamı ceza sahasında buluşturamıyoruz, düzgün orta çekemiyoruz, sonra da adam kötü diyoruz.
Saraya eleştiriler ise trajikomik. Hiç girmeyeceğim o konuya. Önce İlkay ve Lemina eleştirilsin, sonra sıra Saraya gelsin.
Valla torreiraya da değinirim ben

Sant.Gillouse macinda topu düzgün uzaklaştıramayan ve çizgiden orta yaptıran torreira

Kocaeli macinda apokerim ile rakibin önünü açan torreira

Dün ilk golde levent mercana topu aldıran torreira

Lemina da laubali ve hazır değilken hiç cekilmiyor.Sara şu an en formda ortasahamiz

Valla torreiraya da değinirim ben

Sant.Gillouse macinda topu düzgün uzaklaştıramayan ve çizgiden orta yaptıran torreira

Kocaeli macinda apokerim ile rakibin önünü açan torreira

Dün ilk golde levent mercana topu aldıran torreira

Lemina da laubali ve hazır değilken hiç cekilmiyor.Sara şu an en formda ortasahamiz
Saranın istatistiklerine bakıyoruz, en çok koşan adam oluyor, inanılmaz paslar atıyor, ara pasları yerden havadan hiç fark etmiyor. Biz adamdan top sürerek oyun kurmasını bekliyoruz. Bu beklenti adaletli bir beklenti mi? Eğer top çıkartan adam istiyorsan, Leminayı yolla, Torreirayı yolla, kendine başka adam bul.

Saranın istatistiklerine bakıyoruz, en çok koşan adam oluyor, inanılmaz paslar atıyor, ara pasları yerden havadan hiç fark etmiyor. Biz adamdan top sürerek oyun kurmasını bekliyoruz. Bu beklenti adaletli bir beklenti mi? Eğer top çıkartan adam istiyorsan, Leminayı yolla, Torreirayı yolla, kendine başka adam bul.
Çok doğru yorumlar ustad

Yalnız burada ufak bir detay var ,mevzu icardi degil orada hakaret edilen gs forması ve arması
Icardi olmaz ahmet mehmet olur
Tabi bu tarz seyleri kendi kitlemiz okadar normallestirdki adamlarda cosuyor haliyle
GS formalı bir şey paylaşmamış ki direkt Icardi'nin kafayı yapıştırmış

Icardinin önüne daha pas atamiyorlar keske orta sahadada icardi kalitesinde bir 10 numaramiz olsa

Gittiğinde hüngür hüngür ağlayacağımı bilsem de yolun sonuna geldik be kral.

00:05 o pasi atamayan yunusa öyle sövdüm ki.

1768175027370.webp

Icardi dün halen arkasindayim iyidi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt