#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1765720037864-webp.309498

20250515_190941-webp.286109

Birader şu forumun yüzde doksanı futboldan gram anlamıyor. Sen ben ve birkaç kişi daha var futboldan gerçekten anlıyoruz. Şaka ya da ironi değil. Burası, gs sözlük, ekşi sözlük futbol cahili kaynıyor. Yani millet yerel kafa ile arabesk aşk yaşıyor maaşlı elemanlarla. Sosyal medyada da gaza gele gele birbirilerini gazlaya gazlaya sahte bir gerçeklikte yaşıyorlar. Bu elemanın 1.5 sezon falan top oynadığı, sakatlık sonrası çalışmadığı, bir halt yapamayacağını çocuklar dahi anlamışken hala egolarından dolayı savundular. Top gelmiyor, zayıfladı, idmanda çok çalışıyor cart curt. Hata ettim diyemiyorlar. Evet icardi yanılttı bizi diyemiyorlar.

Birader şu forumun yüzde doksanı futboldan gram anlamıyor. Sen ben ve birkaç kişi daha var futboldan gerçekten anlıyoruz. Şaka ya da ironi değil. Burası, gs sözlük, ekşi sözlük futbol cahili kaynıyor. Yani millet yerel kafa ile arabesk aşk yaşıyor maaşlı elemanlarla. Sosyal medyada da gaza gele gele birbirilerini gazlaya gazlaya sahte bir gerçeklikte yaşıyorlar. Bu elemanın 1.5 sezon falan top oynadığı, sakatlık sonrası çalışmadığı, bir halt yapamayacağını çocuklar dahi anlamışken hala egolarından dolayı savundular. Top gelmiyor, zayıfladı, idmanda çok çalışıyor cart curt. Hata ettim diyemiyorlar. Evet icardi yanılttı bizi diyemiyorlar.
Öyle ama,formadan dolayı kilolu görünüyor yoksa abartı bir fark yok

torreira nasıl oynuyor sence

Bomboş kafayı atamıyorsun, karşı karşıya kaçırıyorsun, biz seni orta sahaya gelip hatalı pas yap diye mi besliyoruz birader. Yetti artık.

Sakatlık filandan ziyade mental olarak bitik. Kendini yemeğe vermiş ve antrenman da yapmıyor. Artık beyni bedenine hükmedemiyor ve bedeni isteklerine cevap veremiyor. Öyle olunca kalitesinin maharetlerinin bir anlamı kalmıyor. Geçmişteki harikulade hizmetleri için maça etki etmeyecek şekilde faydalanmamız gerekir, 2-3 farkla önde olduğumuzda son 20 dk at içeri yeter.

torreira nasıl oynuyor sence

Kendisini severim ama aklı başka yerde gibi şu ara, babası falan hasta, üzülüyorum elemana. Genel olarak takımda şu iyi oynuyor diyebileceğim kimse yok. Osimhen bile geçen seneki gibi değildi. Hocayı yollamalıyız dostum. Bu takımın hakkı bu değil.

Bence İcardi nin olayı tamamen mental olarak aklı bizde ve sahada değil.Her ne kadar kilolu , sicrayamazda olsa dün elimize geçen net 2 fırsatı dağa taşa çakması İcardi kalibresi ile asla bağdaşmıyor.İcardi de iç yapısını bilmediğimiz bir kopukluk oluştu.Bunu çözmenin tek yoluda yonetim ve Okan Hocanın İcardi ile iletişim kurması dan geçiyor.

Bu rezil yüzünden sezon heba oluyor. Derhâl sözleşmesini fesh edin derhal. Anadolu takımlarının her forveti bu kepazeden iyi.

Capitanom. Sonradan girip yazacak golünü. O statta nedense Aşkın Olayım çalacağına eminim Çarşamba gecesi.
20260119_210246.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beni asil sinirlendiren Icardi'nin bu durumda olmasi kendi disiplinsizligi. Adam yaslanir, dener ama olmaz artik onun zamani gecmis deriz.. bu oyle bir durum ki herif istemedigi icin bu durumda.. cok yazik

Beni asil sinirlendiren Icardi'nin bu durumda olmasi kendi disiplinsizligi. Adam yaslanir, dener ama olmaz artik onun zamani gecmis deriz.. bu oyle bir durum ki herif istemedigi icin bu durumda.. cok yazik
Bu birazda sportif as deki ceket tayfanin denetimsizligi ve ilgisizligi degil midir peki?

Su ana kadar hep ailevi islerden zarar gormesin, sakatliginda acele edilmesin diyerek gecmis 3 sezonun 1 sezonu -belki fazlasi- tatil modda gecirdi. Sakatlik sonrasi cok ciddi takip edilmesi lazimdi.

Kendi hatasi da var ama biraz baski ve sorumluluk hissi olmazda 10 M euro maas yatarken salmasi cok anormal degil. Zaten taraftar nezdinde Osimhen artik kral, eskisi gibi bastaci degil icardi. Bu durumlarin yonetilmesi gerekir.

Saha icinde okan hoca da aman tatsizlik olmasin etmesin diye "gevsek" ortam olusmasinda katkisi var. Ceket tayfa sadece izliyor. Sahaya inen ilgilenen yok gibi

Yarın akşam sahada İ-i-ikardi show.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt