#9 Mauro Icardi (K)

Sorun degil. Osimhen zaten "buranin babası Icardi'dir" seklinde takılıyor hep. Yas olarak abisi zaten ve öyle görüyor.

ADAM aldik, hakan c gibi dramaqueen degil

İcardi en yıldız benim, en çok beni sevin, en çok ben ben ben gibi bir takıntı içerisinde olsaydı

Okan hocanın dediğine göre ne Osi için kendisini aradığında "alabiliyorsak hemen alalım" derdi, ne de Muslera için "1 sene daha" diye bağırırdı.
Ne de kariyeri boyunca hedef santrafor oynamış biri olarak geçen sene 3'lü savunmaya geçince 10 numara gibi oynamayı kabul ederdi.

Ayrıca her zaman, şartlar ne olursa olsun ister şirket ister kulüp fark etmez. Bir tv dizisine süper yıldız oyuncu olarak 2. sezondan dahil olabilirsin ancak orada senden eski ve yaşı büyük oyunculara karşı her zaman kıdem olarak onlardan altta olduğunu bilmelisin. Eğer "siz kimsiniz ben buradayım" tavrı sergilersen, huzursuzluk yaratırsın. Aynısı öbür kıdemli kişi için de geçerli. Yani eski yıldızın da yeni yıldıza karşı aynı babacan tavrı sergilemesi lazım. Tamamen ilişki yönetimi işte.

Şimdi hepimiz Osimhen'i bir sürü sebepten dolayı çok sevdik. Şöyle bir sahne düşünelim, bi maç İcardi gol atıyor sevinmeye gidiyor ve Osimhen sevinmiyor. VVe bu ne zaman İcardi gol atsa yaşanıyor diyelim. Ben dibine kadar rahatsız olurum çünkü Osi böyle bir adam değil, kendisini böyle tanımadık. Aynısı İcardi için de geçerli.

Son düzenleme:
Okan Buruk: "Icardi istekli ve motive. Takım kaptanı olması, oyunculara olan yaklaşımı ve pozitif tavırları takımımızı olumlu etkiliyor. Kalitesini tekrar net bir şekilde gösterdi."

!!!

İcardi'yi böyle motive ve takımı sahiplenici görmek içimi çok rahatlatıyor yeni sezon öncesi.

kuşlar osimhen sane derken asıl tehlikeyi gözden kaçırıyor.

kralsın mauro

Yener İnce: "Şu an sakatlığının 231. günündeyiz. Tek isteğimiz Icardi'nin sağlıklı dönmesi. Icardi yapı olarak bugün oynamak ister ama dikkat etmemiz gerek. Kilosu da günden güne düşüyor."

Diyet programı devam ediyor.

Formda bir İcardi'yi kimseye değişmem. İnşallah çalışmaları güzel sonuç verir. Avrupa'da başarı istiyorsak İcardi gibi kurt adamlara çok ihtiyacımız var.

Kilosunu vermeli, çok çalışmalı, aldığı paranın da hakkını sahada vermeli.

Saha içinde bekleneni veremezse sözleşmesinin uzatılacağını da sanmıyorum.

Geri
Üst Alt