Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.256
- 15.878
- 2.498
Beklentiler düşük ama bence eskisi gibi gümbür gümbür gelecek herkesi mest edecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an için sakatlıktan geç dönmesiniİcardi’den ne istiyon lan
Yoruma gel hele tam samarlikŞu an için sakatlıktan geç dönmesini
Adam her urunu sattirir yemin ederim.
Icardi geçen sezon sakatlanmasa şampiyon olamazdık. Okan oyundan bile alamıyordu. Çift forvetle her zaman kötü oynadık. İyi oynadığımız kısımlar Osimhen'li Paok-Fb maçları civarındaki 4231 ve Morata kesilip Lemina 11'e girdikten sonraki 433.Yoruma gel hele tam samarlik
Ne demek istediğini anlıyorum ama ifade şeklin hoş değil hatta çok kötü çünkü, sen bu kadar kısa sürede ikon haline gelmiş, çocukları Galatasaraylı yapmasını sağlayan ve hâlâ milyonlarca taraftarın onu çok seven biri için kötü temenni de bulunamazsın öyle bir hak kimsede yok. Bunu Fenerli Beşiktaşlı yapsa normal deriz ama bir Galatasaraylı nasıl der bunu?Icardi geçen sezon sakatlanmasa şampiyon olamazdık. Okan oyundan bile alamıyordu. Çift forvetle her zaman kötü oynadık. İyi oynadığımız kısımlar Osimhen'li Paok-Fb maçları civarındaki 4231 ve Morata kesilip Lemina 11'e girdikten sonraki 433.
Icardi dönerse yine onu 11'e alabilmek için arkayı 3lemeye falan çalışıp işleyen çarkı bozacak.
Icardi sakatlanana kadar çok iyiydi. Sakatlıktan sonra takıma zarar vermekten başka bir şey yapmıyor. Dönüşü de hiç beklediğiniz gibi olmayacak
Hazırlamıyor işte. Kim daha iyiyse oynamıyor. Icardi iyi olmamasına rağmen kadroya sıkıştırılıyor. Sonradan girmeyi veya oyundan çıkmayı hazmedebilen 1 oyuncu değil.Ne demek istediğini anlıyorum ama ifade şeklin hoş değil hatta çok kötü çünkü, sen bu kadar kısa sürede ikon haline gelmiş, çocukları Galatasaraylı yapmasını sağlayan ve hâlâ milyonlarca taraftarın onu çok seven biri için kötü temenni de bulunamazsın öyle bir hak kimsede yok. Bunu Fenerli Beşiktaşlı yapsa normal deriz ama bir Galatasaraylı nasıl der bunu?
Sen sistem ve formasyon gereği en iyi Galatasaray'ı görmek istiyorum o yüzden birisi oynamalı diğeri de yedek bekleme diyebilirsin, hatta biri satılsa daha iyi olur fikri de sunabilirsin.
Bizde Morata'nın gideceğini düşünürsek mecbur iki kaliteli forvet olmalı takımda bu durumda Osimhen-Icardi kalıyor zaten. Okan Buruk'ta buna göre en verimli sistemi düşünüp ona göre takımı hazırlamalı. Gerisini anlamam ben, kim daha iyise o oynar. Icardi için acele edilmemesi gerektiğini bende savunuyorum çünkü ağır sakatlıktan geri dönmek kolay değil o yüzden acele etmeye gerek yok.
Okan hazırlamıyor diye Icardi sakat mı kalsın bundan mı mutluluk duymalıyız? Gidersin hocayı eleştirirsin o zaman. Futbolcu tabi ki oynamak isteyecektir, yatıp parasını almaktan daha iyidir. Hocaya da bunları idare etmek düşer onun için orada var zaten o.Hazırlamıyor işte. Kim daha iyiyse oynamıyor. Icardi iyi olmamasına rağmen kadroya sıkıştırılıyor. Sonradan girmeyi veya oyundan çıkmayı hazmedebilen 1 oyuncu değil.
İdare edilmesi kolay biri değil. O yüzden hocayı değil Icardi'yi eleştiriyorum.Okan hazırlamıyor diye Icardi sakat mı kalsın bundan mı mutluluk duymalıyız? Gidersin hocayı eleştirirsin o zaman. Futbolcu tabi ki oynamak isteyecektir, yatıp parasını almaktan daha iyidir. Hocaya da bunları idare etmek düşer onun için orada var zaten o.
Normal çünkü kendisi büyük bir yıldız oyuncusu, Berkan gibi yedekte beklemeyi sevmemesi kadar doğal bir durum olamazdı zaten.İdare edilmesi kolay biri değil. O yüzden hocayı değil Icardi'yi eleştiriyorum.
%20 bandında, Osimhenle aynı.Birisi de çektiği şut karşılığı gol olma oranını paylaşsın
Osi ye Cagne diyenler aynı zamanda Icardi ye de aynısını söylemiş oluyorlar o zaman%20 bandında, Osimhenle aynı.