#9 Mauro Icardi (K)

Icardi'yi ne kadar çok sevdiğimi herkes bilir ama bu hareket olmamış

Partide ne olmuş ne bitmiş bizi ilgilendirmez. Kimsenin ahlak bekçiliğini yapacak halimiz yok. Herkes önce kendi kapısının önünü temizlesin.

Bizde fenerli köpeklere yedirecek adam yok.

Yaw adamlar eğlenmiş aptalın biri de çekip sosyal medyaya yüklemiş. Burada bir sıkıntı göremiyorum ben. Arkadaş ortamında yaptığımız şakaları birisi çekip sosyal medyaya yüklese kazığa oturturlar bizi. Konudan bağımsız sene sonu yollar ayrılmalı. Seneye yeni sezonda tatilden dönecek diye yedek forvet şişman icardiyi beklemek istemiyorum

Yonetimimiz,tdmuz futbolcumuz az dikkat etmeli evet ozel bir parti vs neyse de çakala sırtlana malzeme vermeye ne gerek var. Dunyanin en aşağılık oluşumu ile karşı karsiyayiz zaten. Bunlar sampiyonluk icin sülalesini satar, o noktaya gelmisler. Herseyi manipule ediyorlar az dikkat. Fatih Terim olsa Feldkamp olsa sıkar ayrica bu kadar yogun mac takviminde parti ne arkadas. Sıkın az disinizi ha yapın eyvallah ta o zaman kamera mamera dokmayin her yanınız hain dolu bu goruntuleri takımını seven degil düşman paylaşır.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

30 tane erkek kendi arasında oturup Dostoyevski mi konuşacak ula şu forumda bile bi transfer nöbetine mesaj atıyonuz bi de gidip Dua Lipa ile Sidney başlığına mesaj atıyonuz

sezon sonuna kadar laf yok.
sezon sonu gönderilmeli.

Bu fenerliler de istiyorki Icardi hep onlara malafat sallasın, hep onlara malafatını hediye etsin. Böyle kıskançlık görmedim.

Mauro Icardi'nin paylaşımı:"Arjantin magazinine ne oldu?Dibe doğru düşüyorlar ve artık ne uyduracaklarını şaşırdılar mı??Dört tane kaçık kedinin kendine “gazeteci” dedirtebilmesi için okumak zorunda kaldığımız barbarlıklara bakın.Ne büyük çöküş!!!En çok güldüren şey de şu: Bu dört kaçık, kendilerini futbol yorumcusu ve sözleşme uzmanı sanıyor; 24 saat benden bahsediyorlar ama topun ne renk olduğunu bile bilmiyorlar. Utanç verici.Sözde öpüşürken göründüğüm doğum günü videosuyla ilgili; onlara tüm boynumun dövmeli olduğunu söyledim ama papağan gibi sırf birkaç görüntülenme için aynı şeyi tekrarlayıp durdular.Ahh evet, unutuyordum ki sizin “işiniz” karalamak, uydurmak ve haber yapmamak. Gerçekten okumuş, işini düzgün yapan insanlara saygı göstermek size çok büyük geliyor.Ve bitirirken; hiçbir fotoğrafı arşivden kaldırmıyorum, rahat olun, geçmişimle ilgili saklayacak hiçbir şeyim yok. Bugünüm MUHTEŞEM; sevdiğim kadınla birlikteyim ve hayatımı onunla geçirmek istiyorum. Evet, o… Bütün gün saçma sapan konuşup duruyorlar çünkü tek bir haberimde bile tutturamıyorlar.Sen işinle parlamaya devam et; onların söylediği ya da “güvenilir kaynak” diye tekrarladıkları her saçmalık da gölgede kalsın — o kaynağın kim olduğunu hepimiz zaten biliyoruz Neyse, daha fazla uzatmayayım; bu çürümüş Arjantin magazinine biraz ayar verme fırsatını kaçırmak istemedim. Kime uyuyorsa o giysin bu pançoyu.Ve unutmayın: Ne gelecekteki eşim ne de ben sizin saçmalıklarınızla
1770848103426.webp

Geri
Üst Alt