Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 106.434
- 57.155
- 4.588
Yok sokuklar fake icardi bulup icardi demislerAldatmış mı China yı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok sokuklar fake icardi bulup icardi demislerAldatmış mı China yı
Umarım öyledir kendi adına. Sadece güzel anılarla bir efsane olabilirdi ama başka türlü tercih etti. İlk başta abartılacak bir şey yok gibi geldi bana ama baya rezillik aslında. Neyse.Yok sokuklar fake icardi bulup icardi demisler
?elindeki dildo sebebiyle alay konusu olduk. kaptanımızn dildo ile ne işi olur aklım almıyor.
biz böyle radikal bir kulüp değiliz.! ne metin oktay ne fatih terim ne de bülent korkmaz böyle işlere girmezdiiiiiiiiiiiiii
Yok videolar ciktiUmarım öyledir kendi adına. Sadece güzel anılarla bir efsane olabilirdi ama başka türlü tercih etti. İlk başta abartılacak bir şey yok gibi geldi bana ama baya rezillik aslında. Neyse.
Icardi’yi seven biriyim ama artık gitmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bir Galatasaray kaptanının adının sürekli uygunsuz görüntülerle anılması kabul edilemez. Önce kendisine ait uygunsuz görüntüler ortaya çıktı, şimdi de uygunsuz objelerle ilgili görüntüler gündeme geliyor. Bu kaptanlığa yakışmıyor. Kaptanlık çok daha farklı bir sorumluluk gerektirir.
İşin içine fiziksel durumunu ve aldığı yüksek maaşı da kattığımızda, bizimle devam etmesinin bir anlamı kalmıyor. Maaşını %50 düşürse bile bence devam etmek mantıklı değil.
Duygular ayrı, kulübün menfaati ayrı. Bu şartlarda ayrılık en doğrusu.
İstersen bunu bir tık daha forum-dostu ve akıcı hâle de getirebilirim. Bunu yapayım mı?
Icardi’yi seven biriyim ama artık gitmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bir Galatasaray kaptanının adının sürekli uygunsuz görüntülerle anılması kabul edilemez. Önce kendisine ait uygunsuz görüntüler ortaya çıktı, şimdi de uygunsuz objelerle ilgili görüntüler gündeme geliyor. Bu kaptanlığa yakışmıyor. Kaptanlık çok daha farklı bir sorumluluk gerektirir.
İşin içine fiziksel durumunu ve aldığı yüksek maaşı da kattığımızda, bizimle devam etmesinin bir anlamı kalmıyor. Maaşını %50 düşürse bile bence devam etmek mantıklı değil.
Duygular ayrı, kulübün menfaati ayrı. Bu şartlarda ayrılık en doğrusu.
Link var mı ustam?Yok videolar cikti