Salih Salihoğlu
Tecrübeli Üye
- 29 Ocak 2024
- 6.918
- 5.546
- 568
Kredin tükeniyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Egemen trabzona hattrick yaparsa ne olacak, gönül yaylarımız gevşemiyecek misavunulacak tek yanının kalmaması güzel
yoksa fanları bize 2 sene daha kitlerlerdi bunun kallavi kontratını
Öyleyse yerine önerileri alalımNe kredisi yav sene sonu ayrılacak işte
En iyi olduğu dönemde de her sezon 1 ay arazi oluyordu, değişen bir şey yok.
O dönem performans verdiği için dert edilmiyordu sadece.
2 forvet alacagız osimhende gidecekmişÖyleyse yerine önerileri alalım
Direk osimhen yedeği atletik biri mi
Forvet arkasını da kotarabilecek savunma arkası koşusu da olan aguero saviola tarzı kıvrak bir tıfıl mı
Arif gibi elmander gibi basan eden santraforun uydusu gibi takılan mücadeleci yırtıcı bir bağlantı forvet mi
Yoksa gene lewandowski icardi tarzı elit bir bitirici mi
Hangisi daha iyi olur
Egemen trabzona hattrick yaparsa ne olacak, gönül yaylarımız gevşemiyecek mi
Bana da sanki osimhen hafiften bana müsaade diyecekmiş gibi gelmeye başladı nedendir bilmem2 forvet alacagız osimhende gidecekmiş
Deniz Gül'ü alıp geçelim, yüksek atraksiyona gerek yok, çok iyi 6 ve 10 no almak olmalı öncelik.Öyleyse yerine önerileri alalım
Direk osimhen yedeği atletik biri mi
Forvet arkasını da kotarabilecek savunma arkası koşusu da olan aguero saviola tarzı kıvrak bir tıfıl mı
Arif gibi elmander gibi basan eden santraforun uydusu gibi takılan mücadeleci yırtıcı bir bağlantı forvet mi
Yoksa gene lewandowski icardi tarzı elit bir bitirici mi
Hangisi daha iyi olur
Şimdi yollarsak mağdur olur. Sözleşmesi bitince dehlenmeli.Bu benim şahsi fikrim tabi, daha doğru bir değerlendirme için bu konuda en objektif yorumu yapabilecek olan diğer bir hukukçu @Uğur İz ‘in değerlendirmeleri de önemli olacaktır
Deniz alınmalı zaten de şimdilik ancak 3. santrafor olur gibiDeniz Gül'ü alıp geçelim, yüksek atraksiyona gerek yok, çok iyi 6 ve 10 no almak olmalı öncelik.
Hem orda hem burda oynayan ifadesine Singo sonrasında maalesef küfrediyorum, lütfen yapmayalım.Deniz alınmalı zaten de şimdilik ancak 3. santrafor olur gibi
Şöyle hem kanadı hem santraforu yedekleyecek boylu poslu biri daha olsa güzel olurdu
Adamın başlığını salın artık.