#9 Mauro Icardi (K)

Deniz alınmalı zaten de şimdilik ancak 3. santrafor olur gibi

Şöyle hem kanadı hem santraforu yedekleyecek boylu poslu biri daha olsa güzel olurdu
Deniz alinmali ama ucuncu forvet olarak? Deniz de kesin oyle dusunuyordur.

Yine olmayacak seyleri fantazi ediyorsunuz. Bu takima bir tane forvet alinacak o da Osimhen ile yurutecek orasini. Zaten tek forvetle oynuyoruz, Deniz Gul alinirsa bir baskasini daha beklemeyin, 10+4 denen yabanci kurali varken Keramettin'in dedigi gibi 6 ve 10 numara alinmali.

İşin kötüsü yıllık 10m avro yaklaşık 550milyon tl adam yapması gerekeni yapsın diye birde alttan alacakmışız şaka gibi. 2 yıl için kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz ama bu işin boku çıktı 1 yıldır. İşte bu yüzden yol alamıyoruz. Adamlar hesabı kesip yolluyor bizde alaturka davranmaya devam. Sanki bana bedavaya oynuyor

Deniz alinmali ama ucuncu forvet olarak? Deniz de kesin oyle dusunuyordur.

Yine olmayacak seyleri fantazi ediyorsunuz. Bu takima bir tane forvet alinacak o da Osimhen ile yurutecek orasini. Zaten tek forvetle oynuyoruz, Deniz Gul alinirsa bir baskasini daha beklemeyin zaten 10+4 denen yabanci kurali varken Keramettin'in dedigi gibi 6 ve 10 numara alinmali.
Yabancı kuralı dediğin değişir alper kendimizi bu kadar şartlandırmaya gerek yok bura Türkiye

Sana eskiyi hatırlatırım, necatisi hakanı hasan kabzesi ümit karanı 4 5 forvet olduğunu bilirim ben bu takımda, 3 forvet lüks değil hele çift forvet filan oynayalım dendi mi az bile, ha tabi ihtiyaçlar hiyerarşisi doğrultusunda değerlendirilir, benim için de orta saha daha öncelikli zaten, hatta olmazsa olmaz orası kesin.

Artık pahalı bir yedek konumunda ücretini düşürmezse zaten yollar ayrılacak Osimhen gitse bile ilk tercih olacağını sanmıyorum gelen para ile genç bir isim alınacak
Parasıda primide ödenir Okan hoca zaten oynatır ve gollerine devam eder gibi duruyor vedası güzel olmalı bunu o da istiyordur

Yabancı kuralı dediğin değişir alper kendimizi bu kadar şartlandırmaya gerek yok bura Türkiye

Sana eskiyi hatırlatırım, necatisi hakanı hasan kabzesi ümit karanı 4 5 forvet olduğunu bilirim ben bu takımda, 3 forvet lüks değil hele çift forvet filan oynayalım dendi mi az bile, ha tabi ihtiyaçlar hiyerarşisi doğrultusunda değerlendirilir, benim için de orta saha daha öncelikli zaten, hatta olmazsa olmaz orası kesin.
Yarin kar yagar yagmur yagar bilinmeden ceket alinmaz misali.

Suan gorunen tek bir gercek var o da 10+4 olacagi yonunde. Eskiden soyleymis boyleymis onu unutalim. Osimhen zaten sakatlanmadigi surece her mac oynamak istiyor, onu zaman zaman dinlendirecek, son 15 dakika oyuna alindiginda kusmeyecek, bazi maclarda 11'de baslayacak potansiyele sahip biri alinmali. Yoksa bende isterim bir ucuncu forvet tarzi birini daha ama kurali tekrar hatirlatiyorum ki oyle bir planlama yapilmasi zor. Cunku 6 ve 10 numaraya alacagin oyuncu zaten yabanci olacak, bir de sol stoper mevzusu var yani soyle baktin mi 3 yabanci transfer mecbur duruyor. Bir de genc oyuncu alma zorunlulugu var derken gerisini anlayin iste.

Bugün fenerli biri, İcardi ile aranız niye böyle koptu sizin dedi. Yutkundum, anlatacak şey vardı ama İcardi'yi fenerli birine kötüleyemedim.

HEMyK1nXIAEyPjD.webp

Valla oynamali bence. Barisi forvete alirsak kanattaki güc kaybediyoruz + forvet yok. Iki mevki birden eksilmis olur
Icardi’nin güncelde bu kadar değersizleşmesinin sebebi idman yapmaması, bu olayı basit gördünüz yıllarca da böyle değil. Sorun sakatlık falan asla değil zaten.

Ne zamanki Ghezzal o tekmeyi attı; ne zamanki gittik mal gibi aylarca idmana çıkarmadan maça çıkarttık, bütün fizik kalitesini kaybetti. O dönemde de sıklıkla söylemiştim.

Sorunu Osimhen gibi olmamasına falan bağlıyorlar alakası yok, ilk seneki fizik kalitesinde olan Icardi’yi kimse kesemezdi, her maç beraber oynarlardı.

İdman yapmayan topçu amatör küme oyuncusuna bile fiziksel üstünlük kuramaz, zamanında Arda Turan da birebir aynısını yaşadı ve istese de toparlayamadı.

Geri
Üst Alt