#9 Mauro Icardi (K)

Güldürme

Sezon sonunu Barış Mertens götürdü

Sezon başı ve ortası Zaha Ziyek de kötü oynarken baya maç aldırdı

İzlemesek yutturacaksınız

Sen Burak'ı da böyle savunurdun.
Bir ara 2 ay mı ne sadece penaltı golü atmıştı. Epey de tepki geliyordu sonra Başak kupa maçında biraz toparlamıştı. O ara yine goller attı ama şimdiki gibi sadece son vuruş klasıyla filan.
Fox in the box diye bir şey uydurmuşlar oysa bizim en iyi oynadığımız maçlar Icardi'nin orta sahaya kadar gelip oyunu kanatlara filan açmasıyla oluyordu. Şiir gibi de oynuyorduk. Sonra aşırı kilo + güçsüzlük ile şimdiki Icardi'nin biraz hallicesine dönüştü.
Millet 2023 yazında duba gibi geldiğini unutmuş. Tamamen taraftarın sevgisini suistimal eden şımarıklık.

Penaltı işinden dolayı Ronaldo bile dalga konusu oluyor. Akan oyun golüne göre zorluk seviyesi düşük

Bana maç alacak gol lazım. Bununki gibi maç koptuktan sonra atılan golleri napayım. Anca iş averaja kalırsa lazım oluyor. Onda da bizde normal averaj olmadığı için genelde işe yaramıyor.

Ne zaman çetin 1 rakip çıksa sahada göreyoruz beyefendiyi.
Sene sonu averajla şampiyon olursak icardi şampiyon yaptı denir mi

Valla kim ne derse desin. Bu sene şampiyonluğu verirsek bunun yüzünden verecez uyanamadı bizim mankafalar hala. Hala derbilerde falan bunu ikinci yarıda mecbur oyuna alacak okan efendi o maçlar kıçımıza girince görecem ben o romantikleri

Valla kim ne derse desin. Bu sene şampiyonluğu verirsek bunun yüzünden verecez uyanamadı bizim mankafalar hala. Hala derbilerde falan bunu ikinci yarıda mecbur oyuna alacak okan efendi o maçlar kıçımıza girince görecem ben o romantikleri
verdiğimiz zaman konuşursun, tutarsa ben demiştim tutmazsa ne yazdığın zaten kimsenin umurunda değil, ne kadar kolaymış mankafa olmamak

verdiğimiz zaman konuşursun, tutarsa ben demiştim tutmazsa ne yazdığın zaten kimsenin umurunda değil, ne kadar kolaymış mankafa olmamak
Yaw oyun mu oynuyoz birader sidik mi yarıştıracam 35 yaşında adamım. Son oynadığımız derbileri bi izle bi daha. Icardinin sahada olduğu fener maçlarını veya oyuna girdiği maçları izle . İyi olduğu zaman biz de taptık herife ama İYİ DEĞİL ŞU AN DA.

Yaw oyun mu oynuyoz birader sidik mi yarıştıracam 35 yaşında adamım. Son oynadığımız derbileri bi izle bi daha. Icardinin sahada olduğu fener maçlarını veya oyuna girdiği maçları izle . İyi olduğu zaman biz de taptık herife ama İYİ DEĞİL ŞU AN DA.
iyi değil ve sözleşme uzatılmamalı zaten, bunu sadece kendisi görüyormuş gibi sezon başından beri söylenip katılmayanlara da mankafa diyenlere benim tepkim, öyle yapmıyorsan eyvallah

Öyle bir halde ki nesri’yi bile isteyen Juventus bunu reddetti bizim taraftar hala senelik 10 milyon maaş alıp 100 kg olan adam için romantiklik peşinde.

iyi değil ve sözleşme uzatılmamalı zaten, bunu sadece kendisi görüyormuş gibi sezon başından beri söylenip katılmayanlara da mankafa diyenlere benim tepkim, öyle yapmıyorsan eyvallah
Gol atamayınca basıp basıp soyunma odasına gazlar bizde izleriz arkasından

Nası koydu ama penaltıdan.

İcardi ayrilacaksa sene sonunda ayrılmalı ayrılsa bile efsane olarak ugurlanmali Mertens Muslera gibi.Su anda halen ihtiyacımız olan bir oyuncu Lang ve Aspirilla nin gelmesi bu konuda çok önemli Kerem daha sonra Mertens asist kralı oldu İcardi sayesinde.Simdide Lang besleyici olursa İcardi de kendini bulur.

Öyle bir halde ki nesri’yi bile isteyen Juventus bunu reddetti bizim taraftar hala senelik 10 milyon maaş alıp 100 kg olan adam için romantiklik peşinde.

Su tribundeki taraftar sizin gibi sosyal.medya taraftari olsaydi su takima buyuk yildiz gelmezdi .

Herif kendisini juveye önerdi bu kadar net. Hemde play off arefesinde. Bunun sebebini hepimiz biliyoruz ama kimse itiraf edemiyor.

Tamamen hazir futbolcu arıyor Juventus ayrıca biz birakmadigimiz için alamıyor Juventus.El Neşet Juveye gitseydi maasinin buyuk kısmını fb ödeyecekti İcardiye biz izin vermiş olsak Juve maasini karsilayacak iki oyuncu çok farklı durumdalar.El Nesry pres ve mücadele ye dayalı oyun tarzı var İcardi bitirici forvet durumunda.

23/24 sezonunda şampiyon yaptı iddiasında bulunan maçları izlemiyor halüsinasyon görüyordur, geçen de anlattım bunu. Gol kralı oldu okay ama ilk sene gösterdiği etkinin yarısını gösteremedi Tjk maçı sakatlığından sonra. Sakatlandı, idman yapmadan maça çıktı, orada zaten fiziksel düşüş maçladı, bugünlerin sebebi çapraz bağ sakatlığından ziyade orada sakatken idmana çıkarmayıp maçlarda oynatanlardır.

Son Konya maçını aldırdı dersin Pendik maçında açılış golünü attı iyidi falan dersin de mesela hiçbirşey oynamadığı ADS maçında soldan topu 90da önüne attıklarında boş kaleye atıp 3-0 yapmasını da şamp yaptı diye pazarlamazsın. Mesela Prag maçında 3-2 yendiğimizde çok iyi oynamıştı, ligde öyle maçı neredeyse yok ikinci devre.

O ikinci devrenin başrolü Mertenstir, sıfırdan geldi asist kralı oldu neredeyse ilk devre pek oynamadan.

Barış ve Ziyech de son haftaların başrollerindendi, Icardi gelirse bunlardan sonra gelir.

Geri
Üst Alt