#9 Mauro Icardi (K)

1000174759.webp

Hattrick attığı maçtan sonra yinede: sezon sonu güzel bir vedayla uğurlayalım.

Rakiplerin her zaman İkas Eyüpspor değil maalesef

Oyle veya boyle herif utandirdi bizi bu aksam.. Umarim hoca gaza gelip de sacma sapan maclara cift forvet baslamaz

icardi gibi elit bi gol makinesini uğurlayıp kimi alacaksınız yerine onu da merak etmekteyiz
sørloth takozunu mu?

kolay mı yaw öyle 4 sezon sahanın içinde dışında kulübün atardamarı olmuş, hagi'den fazla gol atmış adamı uğurlamak
icardiyi uğurladığın an aktüel yapı çözülme sürecine girirverir. biz de doğal olarak diyoruz ki icardi bu kulübün efsanesidir, futbolu da yıllar sonra gs'de bırakacaktır. ki böyle bi poster statüsü olmasa bile zaten yerine alabileceğiniz bu klas bi forvet bulunmuyor awrupada

icardi gibi elit bi gol makinesini uğurlayıp kimi alacaksınız yerine onu da merak etmekteyiz
sørloth takozunu mu?

kolay mı yaw öyle 4 sezon sahanın içinde dışında kulübün atardamarı olmuş, hagi'den fazla gol atmış adamı uğurlamak
icardiyi uğurladığın an aktüel yapı çözülme sürecine girirverir. biz de doğal olarak diyoruz ki icardi bu kulübün efsanesidir, futbolu da yıllar sonra gs'de bırakacaktır. ki böyle bi poster statüsü olmasa bile zaten yerine alabileceğiniz bu klas bi forvet bulunmuyor awrupada

allahın belası, dünyanın anüs deliği haline gelen twitter yüzünden oluşan GEREKSİZ düşmanlıklardan birisi bu konu.

insanların durduk yere birinden nefret etmesi zaten hastalıklı bi durumken, bir insanın sana 3 senedir katkı sağlayan bir oyuncudan (bu İcardi olması şart değil) hatta 3 senedir şampiyon yapan TD'den nefret etmesi, sevmemesi falan kimse kusura bakmasın dibine kadar hastalıklı bir durum.

eleştirmek vs başka bir şey. bu başka.

Reyiz 10 numara oynadı bu akşam bravo. Eyüpspor'un bitik bir takım olması bir etken tabi ki ama fiziği de toparlamış gibi sanki veya hattrick yaptığı için bana öyle geliyor.

Osimhen gibi komple bir santrafor değil lakin müthiş bir golcü ve çok ikonik bir adam. Sözleşme uzatsan dert uzatmasan dert. Akıl uzatmamak lazım diyor, gönül bu adamı çok ararız diyor. Osimhen'i kaybetmeyeceğimiz bir senaryoda makul bir rakama takımda kalırsa kimse bir şey demez. Amma ve lakin ben buranın kralıyım, gerekirse Osimhen oynamaz ben oynarım triplerinde olacaksa o iş yaş. Osimhen'i kaybedeceğimiz hiçbir senaryoda Icardi'nin kalmasına evet demem.

Reyiz 10 numara oynadı bu akşam bravo. Eyüpspor'un bitik bir takım olması bir etken tabi ki ama fiziği de toparlamış gibi sanki veya hattrick yaptığı için bana öyle geliyor.

Osimhen gibi komple bir santrafor değil lakin müthiş bir golcü ve çok ikonik bir adam. Sözleşme uzatsan dert uzatmasan dert. Akıl uzatmamak lazım diyor, gönül bu adamı çok ararız diyor. Osimhen'i kaybetmeyeceğimiz bir senaryoda makul bir rakama takımda kalırsa kimse bir şey demez. Amma ve lakin ben buranın kralıyım, gerekirse Osimhen oynamaz ben oynarım triplerinde olacaksa o iş yaş. Osimhen'i kaybedeceğimiz hiçbir senaryoda Icardi'nin kalmasına evet demem.

İcardi'nin öyle bir tavırda olmadığı bence çok net renktaş. Hatta şahsi fikrim İcardi artık hamle oyuncusu + kendi evimizdeki kolay maçlarda ve kupa maçlarında ilk 11 oynayan oyuncu rolünü kabul etmiş durumda.

Ama buradaki sorun yabancı sınırı hikayesi. Seneye 10+4 olayında...

Aynı zamanda bazen fırsat varken bir hikayeyi en güzel şekilde sonlandırmayı da bilmek lazım. Bu sene 4. şampiyonluk inşallah gelir ve kralı Muslera gibi muhteşem bi vedayla uğurlamak ve GS'nin en ikonik 3 isminden biri olarak kalmasını da sağlamak bir meziyet.

Yani ayrılıklar da dahildir sevdaya.

Ilk eyup maçina göre net gelişme var fiziginde. Asagı yukarı Aynı takıma ayakta duramamıs sansa bir gol yazmistı ilk deverede 90 dk oynayıp. Şimdi hareketliydi top falan dagitti 3 golun yaninda. O attigi 3.golu ilk devrede ki herif imkani yok atamazdi mesela o topa gidene kadar uzaklastirirlardi çoktan.

(...) Amma ve lakin ben buranın kralıyım, gerekirse Osimhen oynamaz ben oynarım triplerinde olacaksa o iş yaş.

icardi ne zaman öyle bi tribe girdi ki heis kariyerinde
öyle bi karakter değil ki

takım arkadaşı gol atsın diye boş kaleye vurmayıp pas veren bi herif olduğu için kral zaten

images
type shit

Maalesef sene sonu ayrılıyor, iyi bir teklif geldi. Güle güle Kral.

Herif 10 numarada şov yaptı la bildiğin. Alex denilen boş tenekenin bu ligde nasıl istatistik yaptığını tek maçta gösterdi. Defans arkasına attığı topların yarısını geçiremeyecek yıllık 5milyon euro alan almanlar var takımda.

arkası sağlam olursa her zaman ceza sahası içinde doğru yerde doğru zamanda..

Geri
Üst Alt